|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist
|
spam'a düşmeden toplu mail
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: spam'a düşmeden toplu mail
6000 e-mail adresi söz konusu ve toplu e-mail gönderimi. Ücretsiz her program özellikle mesaj içeriğinde HTML kodu olan mesajı mutlaka spam olarak gönderebilir, profesyonel ve yasal olarak çalışan bir firma ile anlaşmanızı tavsiye ederim.
Kendi imkanlarınızla göndermeniz durum da e-mail adresleri tam sayıyı veremiyorum ama 50 şer gönderimden sonra bir süre bekleyerek göndermeniz gerekir. Bazı programların bu özelliği vardır. E-mail gönderilecek sunucun spam listelerinde olmaması gerekir. Kontrol http://www.dnsstuff.com/tools/ip4r.ch?ip=xxxxx.com Sunucun e-mail gönderimde her hangi bir kotası varmı araştırılmalı. Örneğin godaddy sunucuları günde en fazla 250 mesaj gönderir. Sonuçta her şey e-mail'i gönderen sunucuya bağlı. Her hangi bir programı rahatlıkla Google'da bulabilirsiniz ama bu tip programlar dns istediğinden önemli olan sunucun durumudur. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Merhabalar,
Toplu mail gönderdiğin sunucunun hardware özellikleri,işletim sistemi,mail server yazılımı önemlidir. Örneğin Xeon işlemcili 512 mb ram sahibi Linux bir makina rahat rahat gönderebilir. PHP+MySQL öneririrm yazılım olarak. Spam olarak düşmesin istiyorsan temiz spam listelerine girmemiş bir ip adresinin olması ve bazı network ler için bazı ayarlar yapman gerekmekte. Microsoft networkleri (Hotmail.com,MSN.com,live.com) senderid sistemine bakıyorlar. Bu network'e gönderim ile ilgili bir yazıyı web-hosting/domain bölümünde yazdım. Buradan Görüntüleyebilirsiniz. Yazımda anlattığım gibi reverse kaydınız olduktan sonra yahoo ve mynet'e de sorunsuz ulaşıyor. Ama sen ne olur ne olmaz ben yapmak istiyorum dersen Yahoo 'da domainkeys diye bir uygulamayı yavaş yavaş kullanmaya başladı. Buradan bilgi alabilirsiniz. Normal sunucularda spam korumaları genelde spam listelerine bakar veya puanlama yapar (bazıları her ikisinide yapar). Spam listelerinde olmamanı ve ip adresinin temiz olmasını zaten söylemiştim. Puanlama olayı içinde Google 'da biraz araştırma yaparsan gönderdiğin maillerin spam olarak algılanmamasını sağlayabilirsin. İyi çalışmalar Not: Bu bilgiler amacına yönelik kullanım içindir, spam postalarının daha rahat ulaşabilmesi için değildir! Dünyada her gün dolanan 30 milyar epostanın yarısı spamdir. Sizce de yeterince fazla değil mi?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Merhaba Arkadaşım Toplu mail gönderimi için piyasada bir sürü program var ancak baştan sölüyeyim ben program kullanmanı cok tavsiye etmem eger sürekli kullanıcaksan. dünyanın en iyi programı suan bu iş için group-mail programıdır.Ben cok Kullandım ve belli zaman aralıkları ile kullandıgımda ise sorun yaşamadım.
Eger profesyonel bi çözüm ararsan euromsj diye firma var türkiyede de bayilikleri var müşteri veritabanına göre fiyat degişiyor ben bir fiyat teklifi almıştım.15bin kişilik bi veritabanı için ayda 300 euro demişlerdi.(sınırsız gönderim) http://www.euromessage.eu/customers/who_relies.asp Burdan türkiyede hangi büyük firmaların bu firma ile calıştıgını göreceksin.kısacası toplu mail gönderim olayı ciddi bir reklam işidir. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!