»
Hazır E-Ticaret Paketleri
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Hazır E-Ticaret Paketleri
belirli bir yaşa itibari ile lafa sence, bence diye başlamayan ve doğru bildiğini açıkça gerekirse ispatları ile ortaya koyan kişilerle karşılaşıldığı doğru. bir etkileşim aracı olarak forum kavramların rölativitize edildiği bir uygulama değildir. bu nedenle ilgili başlık konusundaki görüşlerimi (tez) açık, ispatlanabilir verilere dayandırmayı tesrcih ederim. Kaldı ki bir elektronik ticaret paketinin (starter kit olsa bile) en az 20.000 satır kod ihtiva edeceğini bu işte profesyonel olarak yer alan kişinin bilmesi gerektiğine inanıyorm. Bu arada iyi kodlama az satır içerir diye bir durum yok, satır sayısı doğrudan kullandığınız dilin kabiliyetlerini ve sizin onu yorumlama biçiminize bağlıdır. Aynı dili kullandığınız müddetçe kod satır sayısı çok fazla değişmez ( Markup Language için bunu söylemek doğru olmaz, çünkü herkes web tasarımcı ). Elbete iyisi fonksiyon nokta analizi ile değerlendirmektir. Referans Yazılım Büyüklük Kestirimleri http://en.wikipedia.org/wiki/Software_Size Mesaj kuduk tarafından 07.06.2007 (09:32) yeniden düzenlendi.. Açıklama: markup |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
üşenmedim okudum
referans olarak verdiğin linkte diyorki "lines of code" sizing method is no longer practical due to the great advancements in software engineering and modern programming languages bu geldiğin belirli yaşa kadar öğrendiklerinin bazıları eskimiş olabilir. maalesef ispat göreceli değildir, halbuki senin ispat olarak sunduklarının hepsi görecelidir, yani bunun satırı bu kadardır bak buna temel diyoruz öyleyse bu işin temeli bu kadar satırdır demek her noktadan görecelidir.çok önemli değil, çok fazla umurumda da değil. öyle veya böyle ben Paypal için de olsa ebay ın kullandığı sistemin ta kendisi de olsa e-ticaret projelerini basit görüyorum, dökümantasyon da şartlara bağlı olarak gerekir ise yapılmalıdır diyorum bir de daha az satırla daha fonksyionel olabilen yazılımlar daha iyidir diyorum. sıfırken 100.000$ ı yazılıma yatıracaksanız bankaya koyun gidin hatta halının altına koyun en azından elinizdeki gitmez diyorum. bu tip şeylerin ulaşılamazmış gibi sunulmasından çok büyük üzüntü duyuyorum. insanların kurallara bağlı olmasından tiksiniyorum diyorum... daha da derim birşeyler ama gerek yok
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba,
Bizim site için kullandığımız bir e-ticaret paketi var...sitemiz :www.anadoludan.com paketi satan firma armain teknoloji.. sitesinde demo versiyonu ve referansları var...bizim sitedeki tasarım ve renkler bana ait, biraz bu tasarımın var olan iskelete giydirilmesinde sıkıntı yaşamıştım ama sonradan hallettik, sonuçta şu an için programdan memnunum...sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilemiyorum demodan bakabilir ya da sorup öğrenebilirsiniz.....iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Merhaba,
www.eticaretplaza.com sistemleri işinizi görecektir. Başvurmanız halinde size demo hesabı açacaklardır. Sistemin en büyük artısı sayfadaki her objeye müdahale edebiliyor olmanız. Yerlerini değiştirebilme, sayfaya yeni içerikler ekleyebilme, farklı görünümler sunabilme, döviz kurlarının otomatik güncellenmesi, yetki tanımlamaları... Ayrıca sistem modüler olduğu için, başka birisi tarafında bulunan eksiklik veya olası açıklar anında diğer sistemlere de uygulanıyor. Bunlar aklıma gelenler, daha fazlası için siteyi ziyaret edin derim.Bol kazançlar! |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Tekrar Merhaba
www.eticaretplaza.com sitesinin sahibi Teknoloji Bilişim firması. http://www.teknolojibilisim.com/Default.aspx?pageID=9 adresindeki referanslarına bakarsanız içinizi sarmayan referanslara belki bi sıcaklık gelmiş olur
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Buradaki referanslar bana daha çok bir firmanın kendi ürünlerini satabileceği bir eticaret paketini yansıttı. içlerinde sadece uydupazar.com genel olarak uydu ve yan ürünleri satan bir web sitesi gibi. o da tasarım yönüyle beni çok etkilemedi. diğer referanslar bir markanın kendi ürünlerini pazarlayabildiği bir web sitesi gibi.
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
|
Ne zor beğenirmişsin sen yahu
Biraz önyargılısın... Neyse, demoyu bi inceleyiver, izlenimlerini bizimlle paylaş, memnun oluruz, haberdar oluruz.Sağlıcakla... Alıntı:
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!