|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
sıktı artık biliyorum...
Merhaba; Geçende bir yazı okudum,internette en fazla gelişme göstermiş ve 2008 yılında hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olacak sektör olmuş arkadaşlık siteleri(namı değer match)... Açıkçası kafamda bu tarz bir site projesi var.Ama genel olmasa da internet kullanıcıları bilinçlendi gibi geliyo bana.Gerçi hala daha bu tarz sitelerin feyk üyelik ya da türlü dolambaçlığına kanıp,para kaptıran kişi de oldukça fazla ama,işini ciddi bir şekilde yapan kurumlar da var. Hepsinde aynı format,mesaj at,göz kırp,evet de,gülümse,çiçek gönder vs.Günlük hayatın karmaşıklığında sınırlı vaktini artık internette sosyalleşmeye adayan insanlar,yeni kişi bulma adına,değişik insanlar tanımak için bu sitelere sıklıkça üye oluyorlar. sadede geleceğim,bir arkadaşlık sitesi kurmak istiyorum,ama konsepti olan bir arkadaşlık sitesi.Örneğin yurtdışında online stadyum konseptinde bir arkadaşlık sitesi kurmuşlar.İnsanlar tribünlerde yerlerini arıyorlar.Buradan birbirlerini bulup tanısıyorlar falan.Benim de kafamda bir esinlenme olarak bir okul ya da mahalle içerisinde bu kişileri toplayıp türkiye'nin öbür ucunda olsa dahi aynı yerde yaşıyor gibi bir izlenim vermek var. Şu an kafamda sadece taslak!ama konsept olarak,isim olarak,farklı her çözüm ya da önerileriniz için düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: sıktı artık biliyorum...
Selam, benimde bu tarz bir fikrim var. Standart arkadaşlık sitelerinden farklı bir yanı olmalıki seçilmek için neden olsun diye düşünüyorum. Bence her meslek grubunu ayrı bir alanda toparlamalısın ilig çekici olabilir. Bende herkesin fikirlerini bekliyorm..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Varolan 80630.com alt yapısı üzerinden yola çıkarsak her üyenin kendi ailesini (yada mahfilini... sen istediğini diyebilirsin) oluşturarak kendi sistemin içerisinde olayı kişiselleştirebilirsin. Dışarıdan herkes üye olabilir ancak bir mahfile davet edilmediği sürece varayılan bir mahfilde bulunabilir. Ayrıca "grafik" isimli mahfile üye olan biri aynı zamanda bir başka mahfile de üye olabilir ve yazabilir. Ayrıca mahfil kurucularıda konu başlıklarını kendileri oluşturabilecek ve diğer üyelerden yardımcı seçip düzeltme yetkisi verebileceklerdir. Ayrıca mahfildekilerden biri dışarıdan birini davet ettiğinde, davet gönderim onayı mahfil başkanı tarafından verilecektir. Başkan davet edilenin profiline bakma yetksine sahip olacaktır.
Peki herkez kendi mahfilini kurarsa ne olur dersen, zamanla elbette bazı topluluklar diğerlerinden öne çıkacak ve prestij kazanacaktır ve yeni üyeler bu topluluklarda yer almak isteyecektir. Ayrıca varolan "grafik" isimli bir mahfil yerine kimse gidipte grafik2 ismiyle yenisini açmaz ki açsa bile rağbet görmez. Mafil kurma onayını da sistem yöneticisi (god user) verebilir. Mahfil sistemi sayesinde hangi grupta ne tür reklamların gösterilebileceğini seçme şansın olacaktır. Buda hedef kitleye ulaşmak isteyen firmaların iştahını kabartacaktır. Mesaj Darksist tarafından 15.07.2007 (19:07) yeniden düzenlendi. Açıklama: Yazım hatası |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ist
|
siz öyle deyince aklıma bir site geldi .. http://www.ff0000.com/
site bahsettiğiniz gibi herkes bir yerdeymiş gibi . flash olarak yapılmış ve her kişinin kendi karakteri var yürüyebiliyor uçabiliyor chat yapmak istediğiniz kişinin yanına gidip beraber sohbet edebiliyorsunuz.. buarada not: site ödül almış |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!