Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » Arama Motorlarina Kayit Servisi

İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 09.01.2008   #1 (permalink)
mrcha0s

mrcha0s's Avatar

Yer: Moskova
Arama Motorlarina Kayit Servisi

Merhaba,

Bildiginiz gibi arama motorlarina kayit servisi veren yuzlerce site var. Bunlardan bazilari cok iyi bazilari ise vasat. Kimi arama motorlari yuzbinlerce arama motoruna kayit yaptiklarini soyluyor kimileri ise milyonlarca ve benim bildigim kadariyla hepsi bu isi otomatik yazilim ile yaptiriyor. Ne yazikki en populer arama motorlari ise boyle otomatik kayitlari kabul etmiyor, hatta bu tur kayitlari engellemek icin korunma yontemleri uyguluyor. Benim ogrenmek istedigim sey;

- Siz bu tur bir servis hic kullandiniz mi ? Kullandiysaniz nereden ?
- Kayit servisi veren en iyi siteler hangileri ?
- En basit kayit servisi ortalama ne kadar olmali ?
- turkce arama motorlarina kayit servisi veren firma var mi ?
- Manuel kayit yapan firmalar var mi ?

Bu mesajin internet ve is bolumu ile ilgisi ne derseniz ? Bende bu tur bi kayit servisi veren bir site hazirlamak istiyorum ama yuzbinlerce arama motoru yerine en populer arama motorlarina ve dizinlere kayit yaptirmak istiyorum siteleri ve otomatik kayitlara karsi korumasi olan yerler icinde manuel kayit sistemini uygulamayi dusunuyorum. Toplamda 200 kadar kaliteli (populer) arama motoru ve dizin cikardim. Bunlarin %90 ninda otomatik kayitlara karsi cesitli onlemler var. Bu yuzden ben bunlara manuel kayit yapan bir servis sunmak istiyorum. Manuel kayit i nasil yapcan dersen o benim problemim Asagida sitenin calisma prensibini anlatan bir yazi ekledim. Eger gorus ve dusunlerinizi iletirseniz sevinirim.

Sistem Nasıl Çalışıyor ?

1. Siteniz için uygun bir plan seçip "satın al" a tıkladığınızda ilk önce sizden iletişim bilgileriniz istenir. Burada önemli olan size ulaşabilceğimiz bir e-mail adresi ve telefon numarası girmenizdir. Ayrıca fatura bilgileriniz de istenir. İstenilen bilgileri girdikden sonra "İleri" ye yıklayarak ikinci adıma geçersiniz.

2. İkinci adım da sizden siteniz hakkında bilgi istenir. Sitenizin başlığı ve adresi doldurulması zorunlu alanlardır. Opsiyonel olarakda sizden sitenizin tanıtımı ve siteniz ile ilgili anahtar sözcükler istenir. Bunları doldurmanız zorunlu olmasada TAMKAYIT operatörleri için faydalı olucaktır. Siteniz ile ilgili bilgileride girdilden sonra "İleri" ye tıklayarak bir sonraki adıma geçersiniz.
3. Bu adımda sizden satın almış olduğunuz plan için ödeme yapmanız istenir. Güvenli ödeme sayfamızda kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı bilgileriniz sistemde saklanılmamaktadır. Ödeme işlemi tamamlandıkdan sonra size işlem takip numarası verilir. Bu numara ile yapılan tüm işlemleri adım adım takip edebilir. Arama Motorlarına Kayıt Raporuna ulaşabilirsiniz.
4. Başvurunuz alındıkdan sonra 24 saat içinde operatörlerimiz size kayıt işleminde kullanılcak verileri kontrol etmeniz için bir onay e-mail i gönderir. Bu aşamada operatörlerimiz sizden sitenizde bazı değişikler yapmanızıda isteyebilir. Bu değişikliler tamamen sitenizin arama motorları için optimize edilmesi ile ilgilidir. Size gönderilen e-mail deki adresi ziyaret ederek onay verdikden sonra arama motorlarına kayıt işlemi başlar.
5. Arama motorlarına kayıt işlemi onay alındıkdan sonra 24 saat içersinde tamamlanır. İşlem tamamlandıkdan sonra size Arama Motorları Kayıt Raporu gönderilir. Örnek raporu buradan görebilirsiniz.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 09.01.2008   #2 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: Arama Motorlarina Kayit Servisi

bu tür servisler veren yabancı insanlar var, evet... açıkçası dizinlere vs elle kayıt yapılması iyi, ama bu kısa sürede olabielcek de bir iş değil. çeşitli programlar, yöntemler var. ama gerçekten sağlıklı bir sonuç veren manüel bir yöntemi düzenli ve kaliteli verirsen zaman zaman ilgilenebilirim.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 09.01.2008   #3 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: Arama Motorlarina Kayit Servisi

ayrıca çeşitli topluluk sitelerinde tanıtma, link sitelerine ekleme ve popülerleştirme gibi hizmetler de ilgi çekecektir.
Yanıt

Etiketler
arama , kayit , motorlarina , servisi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 02:34.