»
75 projesi ile satılık web tasarım şirketi!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: 75 projesi ile satılık web tasarım şirketi!
Eğer siz 2000 ytl maaş'la süper olmasa bile eli yüzü düzgün iş yapabilir bir webmaster bulamadıysanız kusura bakmayın sorun sizin ya firmanızdadır, ya da içeriye gelen webmaster'a olan yaklaşımınızdadır. Mesela şu tip cv'ler piyasada çok; - Photoshop, corel, freehand, flash, Dreamweaver kullanmasını çok iyi bilen - Veritabanı yönetiminden anlayan - kurumsal kimlik çalışmaları yapabilecek bunları baskıya hazırlayabilecek - .net tecrübesi olan - 3d programlarından en az bir tanesi ile tecrübesi olan ... uzar da gider. Bu tarz bir yaklaşımınız varsa zaten o departman yürümez. İşi bilen adam bu tip ilanlara ilgi göstermezler ki zaten gelen webmaster iflas eder bünyesi kaldırmaz. Tek kişilik bir web departmanı asla yürümez. Yürür ama basit işler sık gelirse anca kendini çevirir. Bir web tasarımı departmanında;
Yani olması gereken iş ilanı bu deparman için ayrı ayrı verilmelidir. İlanda iş nitelikleri açıklanmalıdır. Bunlar nasıl çalışmalıdır?
Vakit dar, yazmak istediğim bir konu çok detaylandıramıyorum, bazı noktalar eksik aktarmış olabilirim. Diğer taraftan bu departman ayda en az 15.000 ytl kazanmalı ki (en az) departman ajansa tad versin. Çünkü bu ekibin firmaya maliyeti en ucuz yollusu aylık 10.000 ytl'yi bulur. Bunları biraz daha kısarsanız daha iyi bir personel daha yüksek fiyat ödemeniz gerekir. Atıyorum flash action script bilen adamı almadınız. Arayüz tasarımcısına bu iş yüklenecek ve daha fazla emek, daha fazla ücret talep edecektir. İşin döngüsü az çok budur. Bunu sağlayamayacaksanız bence departmanın biletini kesin. Aksi halde dön dolaş yine tilkici dükkanında kendinizi bulursunuz diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!