Zoque.Forum
»
Ofis Açmak İçin Ortak Arıyorum
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ofis Açmak İçin Ortak Arıyorum
Merhaba, ben grafik ve web tasarımıyla ilgilenen, işinde kendine göre başarılı ve kendi çapında müşteri portföyüne sahip bir tasarımcıyım. Şu an freelance/serbest olarak, yani evden çalışıyorum. Fakat işlerimi biraz daha disiplinli ve düzenli yürütmek için bir ofis odası kiralamayı düşünüyorum. Beylikdüzü civarında oturuyorum. O nedenle öncelikle beylikdüzü ya da ikincil olarak avcılar civarında bir ofis kiralamayı düşünüyorum. Fakat hem bana arkadaşlık etmesi, hem de ofis giderlerinin paylaşımı açısından ofis ortağı arıyorum. Yaş aralığı önemli değil. yeter ki yaptığı işe değer veren ve işinde kısmen başarılı insanlar olunsun. Mesleki olarak ofisimi paylaşacağım insanın web programcısı olması (php, mysql, asp.net vs.. bilmesi) benim için her zaman tercih sebebidir. Böylece aldığım işleri de kendisine paslayabilirim, beraber çalışmış da oluruz. İlgilenen arkadaşlar lütfen bana buradan ulaşsınlar. Teşekkürler.
İlgileniyorsanız sorularınız, önerileriniz ve teklifleriniz için mail adresim: pancws@hotmail.com ÖNEMLİ NOT: Ortak ayarlandıktan sonra ofis aranacaktır, hali hazırda ofis mevcut değildir.Kişi başı düşecek ücret ve diğer değerlendirmeler yapılacak görüşmelerle belirlenecektir.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: Ofis Açmak İçin Ortak Arıyorum
Ben olsaydım önce ofisi kendim ayarlar sonra masrafları paylaşacak birini bulurdum. Ofis paylaşımı konusunda hiç tecrübem yok ancak ev paylaşımı konularında oldukça tecrübeliyim. Bu şekilde daha iyi oluyor. Birini buluncaya kadar masrafları tek başına karşılamak bir süre zor oluyor ancak diğer türlü yaşayacağın sorunların yanında bu önemsiz kalır.
Ne kadar dikkatli seçim yapsan da insanları tanımak kolay değil. Geçinememe ihtimali yüksek. Eğer ofisi sen kiralayıp sonra yanına birini alırsan, geçinemezsen başka birini bulursun. Baştan başkasıyla birlikte kiralarsan işler karışır. Ben biraz kontrolü elde bulundurmayı seviyorum. Başka nedenlerle de yollarını ayırman gerekebilir. Bir yıl sonra, iki yıl sonra hesapta olmayan bir değişiklik olabilir. Örneğin ofis arkadaşın başka bir şehre taşınmaya veya bir şirkette işe girmeye karar verirse ne yapacaksın? Ofisi kapatıp sonra birini bulup tekrar birlikte yeni bir ofis mi kiralayacaksın yoksa ofisi kapatmadan yanına başkasını mı bulacaksın? Şüphesiz ikincisi olacak. Demek ki şimdiden de o şekilde başlayabilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Erdinç, kesinlikle sana katılıyorum. Öncelikle ben işime ortak değil, ofisime ortak arıyorum. Bu nedenle ofisimi paylaşacağım arkadaş ile anlaşamazsam yolumuzu ayırabiliriz, ya da o benimle anlaşamazsa ayrılabilir. Ama iyi anlaşırsak ileride hukuken de ortak bir firma kurabiliriz. Ama açıkçası şu an tek ilgilendiğim konu dostluğumu ve ofis giderlerini paylaşabileceğim bir ofis arkadaşı. Önemli bir konu daha var ki, kesinlikle birincil tercihim beylikdüzü çevresinde açılacak bir ofis. Kişisel nedenlerden dolayı Bakırköy, Mecidiyeköy gibi yerleri kesinlikle düşünmüyorum..
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
aynı şeyleri kısa bir süre önce aynen yaşadımGerçekten zor ama bir okadar da mantıklı, şayet bu şartlarda tek başına benzer bir sorumluluğu almaak sağlam bir bütçe ve özgüven gerektiriyor. Ama yanınızda sorumluluğu paylaşabilecek ya da en azından maddi sorumluluğu paylaşabilecek biri daha olduğunda işler biraz daha kolaylaşıyor. Şayet arkadaş İzmir'de olup böyle birşey düşünseydi mutlaka görüşürdüm kendisiyle. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!