Zoque.Forum
»
Ödev sitesi
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ödev sitesi
Merhaba,
Sadece belli bölümlerin, seçilmiş derslerinin siparişle ödevlerinin hazırlanacağı bir grup projemiz var. Diğer ücretli ödev sitelerinden biraz daha farklı düşüncelere dayanıyor Fikir edinebilesiniz diye "Biz Kimiz?" sayfasındaki yazıyı ekte veriyorum.Benim sormak istediğim böyle bir işe kalkışırken doğabilecek sorunlar ve olmazsa olmazlar. Hiçbir şeyi atlamış olmak istemiyorum. Sayfanın tasarımı bitti, adı daha tam olarak belli değil, PHP kısmınıda halledebilecek birini bulduğum an online!
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: Ödev sitesi
Merhaba,
Öncelikle Biz Kimiz yazısında imla hatası olmaması ve kelimelerin düzgün seçilmiş olması gözüme çarpıyor. Açıkçası bir çok forumda "ödev sitesi scripti arıyorum" tadında bir çalışmaya girmediğinizin belirtisi. Şunu şöyle yapın, şunu yapmayın tadında bir fikir verecek değilim ancak bu tür site projelerinde her zaman bir unsur önemlidir benim için. Hukuki konularda gereken tüm bilgilerin baştan edinilmesi. Muhakkak düşünmüşsünüzdür ancak internet konularında bilgili bir avukat ile görüşmenizde fayda olacaktır. Biraz bulmak zor olabilir zira bilirkişi olup, domain yenilenmesi ile site güncellenmesi arasındaki farkı ayırtedemeyenler bulunmakta piyasada. Felaket senaryolarını önceden belirlemekte fayda var. Size başarılar dilerim... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!