|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Risk sermayesi kazıkları
İsim biraz populist belki... İşin içinde olan pek çoğumuzun başından geçmiştir. Bu mesaja eklenecek benzeri mesajlarda da direkt isim vermezsek iyi olur diye düşünüyorum, zaten anlayan anlar ![]() Önce ben bir tane yazayım: 3 Ay boyunca çalışarak bir iş planı hazırladık. Sektörde gerçekten çok önemli kişi ve şirketlerden ilişkilerimiz sayesinde danışmanlıklar aldık. Başladık şirketlerle görüşmeye, bugünün internet holdingi bir şirketimiz ilgilendi projemizle. 3-4 toplantı yapıldı beraberce... İş planımız bitti teslim ettik. Bir sonuç çıkmadı... Buraya kadar herşey tamam. Ama sonra risk sermayedarı şirket çıkıpta ben şu sektrörlerde site açıyorum dediği an da donup kaldık.... İş planlarını topla ve sonra bu işi kendin yap !!! Bilmiyorum, belki de ben fazla tepki gösteriyorum
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Benimde başımdan böylesi bir iki olay geçti sonrasında Avukatlara danışmaya karar verdim.Sonra uğraşamam dedim ve öylede kaldı.Halen aklımda bir soru ve en kısa zamanda da güvenilir,sağlam bir avukata sorucam bunu.Yani fikrimizi noterde falan mı onaylatıcağız koruma altına almak ve böylesi oyunlara gelmemek için
Ama mutlaka bir uygulama olmalı
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Elbette.İlk yaptığım projelerimden biriydi.Çok amatör ruhla hazırlanmış olmasına rağmen gerçektende güzel bir çalışmaydı.Bir aya yakın eve oturup düşündüm yazdım çizdim ve ortaya çıkardıktan sonra bu projeye destek bulma arayışı içine girdim.
Öncelikle arkadaşlarıma açtım konuyu ve sonrasındada tanıdık bir şirket bulduk.Bu şirkete gittim görüşmeye projeyi detaylı bir şekilde anlattım. Sonrasında bize paranın geri dönüş yollarından nerelerden reklam alınabileceğinden bahsettim.Belli popüleriteyi yakalaması için yapılması gereken reklamdan bahsettim.Ve hayır dediler sonrasında aynı projeyi dediğim gibi uyguladılar dediğim yerlerden reklam aldılar ve bahsettiğim reklamları uyguladıklar Bu bana iyi bir ders verdi.Sonrasında yaptığım bütün projelerimde belli yere kadar anlattım destek alacağım firmalara hep.Ama neden bunu böyle yapmak zorundayım diyede hep düşünüyorum. Yani öyle bir şey olmalıki ben hazırladığım projeyi gönül rahatlığı ile karşı tarafı tüm detaylarını aktarabilmeliyim.Sonrasında da benim anlattığım bu projeyi bana hayır diyorlarsa uygulayamazsınlar.İstediğim fikirlerimi ve projelerimi yasal bir yönden koruma altına almak.En kısa zamanda bunu bir avukata danışacağım zaten.Sizlerin bildiği bir yöntem varsa anlatırsanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
SUN İforce bence bu konuda yardım alınabilecek en iyi yerlerden biri. 2-3 tane toplantılarına katılmıştım. Ve gördüğüm kadarı ile en büyük hatanız projenizi tam detaylı olarak karşınızdakine anlatmak olmuş. Bunun yerine önce ağızlarını sullandıracak bir ön tanıtım sadece yüzeysel bilgiler onun ardındanda eğer projeyi kabul ederlersen görebilecekleri tam ayrınlı bir döküman. Ve herşeyden önce güzel bağlıyacılığı olana bir anlaşma tabiki. Bilgileriniz bu kadar değersiz değillerdir herhalde.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!