|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Rehber Atlas / Mapquest
Rehber Atlas sitesini çoğumuz biliyoruzdur. Bir toplantıya gidilecekse en son bakılan sitedir doğal olarak ![]() Bir projemizde acaba bizlerde yurtdışındaki benzerleri gibi bir harita sitesi ile ortaklık yapabilir miyiz sorusundan hareketle çalışma şartlarını öğrendim. Rehber Atlas'a link vermeniz için bir ücret ödemeniz gerekiyormuş!! Aslında bu tam link verme değil onların "sarı sayfaları"nda yer alma şeklinde gerçekleşiyor. Benzeri bir site olan Mapquest ise bu hizmeti ücretsiz olarak veriyor.burda detayı var Acaba Rehber Atlas mı doğru yapmakta? Yosa Mapquest mi? Ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
www.expedia.com'un harita kısmını da ücretsiz kullanabiliyorsunz. Link vermek istediğinizde linkini sizin için ayrı bir sayfaya hazırlıyor. Oradan kopyalayıp kullanabiliyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ikisi de doğru yapıyor...
Benzer projelerde hep aynı soruyla karşlaşıyoruz. Üyelerden mi para, Reklamdan mı Para kazanmak için az yol var ya ziyaretçilere bir şey satacaksınız, yaz bir hizmet satacaksınız veyahut da reklam gelirlerinden medet umacaksınız bu mantıkla mapquest reklam gelirlerinden para kazanabileceğine inanıyor belki de üyelerden para almaya kalksa kendilerine bir rakip çıkacağında korkuyor vs. Atlas rehberde doğru yapoıyor çünkü Türkiyede bu tip bir konuda reklamdan gelir beklemek pek mantıklı değil ! (hatta şu an hiç bir konuda mantıklı değil )
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
hmmm özeür dilerim ben önceden rehber atlası bilmiyordum. Ancakyanlış bir tahmin yürütmüşüm bugün siteyi inceledim durum bayağı saçma bence de hem adama bilgi ver hem ziyaretçi sağla hem de üstüne para istesin...
Evet bence biraz saçma bir durum
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!