|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ASP Scripti / Extension Satmak
Sizce iyi bir ASP scripti almaya değer mi ? Veya bu işin piyasası nasıl. Bu tip bir şey yapılsa satar mı ? Bir çok insan satıyor ancak bunlar gerçekten alınıyor mu bir fikrim yok... Veya alınması için ne lazım... Bir de ikinci sorum var aynı sorular Ultradev ve Dreamweaver Extensionları için de geçerli sizce bunlardan herhangi birine para verilir mi verenler var mı ? Teşekkürler...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Mesela şu an bir script geliştiriyorum tek sayfadanb oluşuyor bir çok da özelliği eklenmekte..
http://www.designersvault.com/vault/test.asp Sizce bu tipte bir şey satılır mı ? Şu kesin ki benzerlerinden çok daha güçlü. Ancak gene de buna para erilir mi ki ?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
kötü bir uygulama değil bence ama ücretsiz alternatifleri bulunuyor. belki de bu kadar özelliği olmayabilir ücretsiz uygulamaların ama yine de emeğinin karşılığını alabilecek kadar satış yapamazsın -bence-. Kişisel görüşüm, müşterilerin istek ve sorunlarına göre çözüm bulman.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Evet kişilerden isteklere göre çözüm tabii ki en kesin çözüm ancak ortalıkta kişi yok ! Yani pazarlama eksiği değil mi bir çoğumuzun derdi (özellikle freelance çalışanlar)
Ben bu uygulamayı diğer programnlardan istediğim sonuçları alamadığım için yazıyorum. Hem kendi kullanımım için hem de yazmışken bunun bir satış denemesi olmasını planlıyorum . Zaten ücrette çok ciddi bir rakam değil 10$ gibi düşünüyorum. Tabii ki şu anki sürüm daha 3 günlük ve 2 günlük araştırma sonucu çıkan bu uygulamayı çok daha başlarılı yapmak istiyorum. Mesela online db oluşturma gibi eklentilerde şu an sırada bekleyenlerde... Ve bence enb kulanışlı yanı sınırsız db, kolay tablo seçimi ve tek sayfa olması olacak...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Teşekkürler... Hocam daha satış durumuna gelecek kadar gelişim tamamlanmadı. Hala geliştirmeye devam ediyorum. Yeni özelliklerde var tabii bir çok da bug.
Bu yüzden satışa henüz geçmedim. site ve dil destekleride tamamlanınca satışa geçeceğim inşallah. Ancak bir de sorunum var Paypal vs. gibi bir firmalar ile Türkiye de olmamdan dolayı çalışamıyorum. Bir de bu soruna çare arıyorum... Yurtdışına nasıl satış yapılır konusunda da çözümlere açığım... Satış olayına girince Buraya da durumu aktarmaya çalışacağım...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Bir hatırlatma yapayım. Bu tarz birşeyi satman için en önemli nokta support vermen. Ayrıca olayı en ince ayrıntısına kadar anlatacak bir help dökümanı ve senin sorularla direk ilgilenmen lazım.
Aklında olsun. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Evet sağol zaten şu an biraz da o işlerle uğraşıyorum.
Support sistemi ve dil desteği gibi...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!