|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
dönmek mantıklı olabilir ama
ama sı var iste mesela bizim bir tanıdıgımız accayip Istanbul asıgı idi, Amerika da yasıyordu evlendi coluk cocuga karıstı orada Hilton otelinde elektrik sefi gibi birseymis-üniversite mezunu bile degil-ve karısının cocugunun kendisinin arabası var havuzlu tipik güzel iki katlı bir evde oturuyorlar herseyi bırakıp Turkiye ye dondu is bulamadı buldugu isle ne arabası ne evi oldu havuzu falan gectim zaten... Adam en sonunda dayanamayıp Amerika ya geri dondu benim kuzenim New York da o da bir süreligine diye gitti ee simdi aldıgı para astronomik adam belki cok calısıyor ama hafta sonu tatiline Hint adalarına gidiyor Türkiye de kaçakçı olsan bu kadar kazanamazsın bilemiyorum gider miyim? ama gidersem doneceğimden emin degilim, bir de coluk cocuk olayını dusunuyorum-eğer olursa-zavallı cocugum burada mı buyuyecek??? Anadolu Ticaret Lisesi-Fen Lisesi ve iki duz lise gordum kesinlikle okumasını istemeyeceğim yerlerdi artık izleyecek kanal bulamıyorum ve bakıyorum hastalık gibi herkes farkında olmadan o rontgenci programını izliyor neydi o Edi mi? Melih mi? iste onları yok paparazzi izliyorlar bunlar normal insanlardı medya böyle yaptı diye dusunuyorum beni de köreltmeden kacmalıyım gibime geliyor
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
@Tasarımcı:
Medya Türkiyenin kronik bir problemi, demek ki çocuklarımızdan çok iyi medyacılar (komik oldu biraz, şöyle diyelim -Medya patronları- ) yetiştireceğiz. Basına el atacağız, ayarlı basın falan diyorlar ya, kim düzeltecek bunları, Yurdumu öyle ciğersiz, ayarlı insanlara mı bırakacağız?
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
iyi güzel diyorsun ama
heryer boyle bir de soyle bir cıkmaz var degistirmeye kalktıgın zaman aaa halk bunu istiyor bu yuzden bunu yayınlıyoruz diyorlar ve maalesef haklılar ne yani Show daki paparazzi ya da Reha Amca varken kim trt 3 acıp klasik müzik dinliyor ki? boyle bir yayın yapsan da seni izleyen insanlar bizim gibi uc bes kisi olacagindan reklam alamazsın, yine batarsın ya da batmamak icin artık ne yapsak dersin yavsak bir spiker bulursun once düzeyli olmaya calısırsın sonra birisi abuk bir laf eder bir anda raiting in artar sen de dayanamayıp bunu uzatıııırrrrrr gidersin bu bir kısır dongu...
halk boyle ne yapalım? bir de tamam su anda etrafımızda güzel insanlar var ama Turkiye! git Konya ya git Kars a git Dogu Karadeniz e onlar da raiting kaynakları ve onlar pek bizim gibi degiller tamam cok iyi insanlarız falan filan ama kültür yok bir kere... Dusun ben Güzel Sanatlar da okudum, benim annem babam üniversite mezunu Istanbul da yasamıs insanlar ama bana ne zaman manzara resmi yapacaksın gibi intihar sebebi bir soru sorabiliyorlar! cok karamsar oldu ama oyle iste grafik yaptıgım icin hedef kitle analizlerini okudugum icin biliyorum maalesef... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
he he
"Dusun ben Güzel Sanatlar da okudum, benim annem babam üniversite mezunu Istanbul da yasamıs insanlar ama bana ne zaman manzara resmi yapacaksın gibi intihar sebebi bir soru sorabiliyorlar! "
ben de elektronik müh. diye bozulan TV'sini yaptırmak isteyen komşu var ya ...
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
hehe o da iyiymis
bir de bizim uzaktan akrabalar var bayramda soruyorlar size okulda nakıs mı gosterdiler bize dantel kalıbı cıkartabilir misin? kuru cicek tanzimi mi yapıyorsunuz? kopuyorum yaaa evde hediye pakedi yapılıcak beni cagiriyorlar biri ozel bir yere gidicek ay bana bir makyaj yapar mısın diyorlar hehhehehe
bir de Fen Lisesini bırakıp Konya yı bırakıp grafik okuyucam diye Istanbul a gelmisim ÖSS hazırlık kursuna bile gitmemisim deli gibi calısıp 100 tane sınava girmisim bana üzülme seneye baska bir yer olur insallah diyorlar cildiriyorum!
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
@atlantis
demin sölemeyi unutmuşum...
bence gelecek nesil basına el atmayacak ama basının gazına gelmemeyi öğrenecek...böylece piyasadaki bu insan suretleri zaten silinip gidecek...bu saçmalama ve televole dönemini atlatan toplum fertleri de TV'den soğuyacak ve harbiden bişeler yapmaya yönelecek üretecek gelişecek. sadece insanların mtive olması lazım..mesela bu kriz her ne kadar bir çok insanın hayatını söndürdüyse de çalışmadan üretemeden yaşanamayacağını Türk halkına gösterdiği için iyi bir motivasyondur ve ben etraftaki birçok insanın artık Tv bağımlılığından kurtulduğunu ve kişisel gelişimiyle ilgili konularla uğraştığını görüyorum..işi olanlar bile her an kendini geliştirmek zorunda hissediyorlar kendilerini.... akşam da kendilerini geliştirmek için uğraşıyorlar... ve bence bir 10 sene sonra kaliteli bir gençlik çok güzel işler becerecek bu ülkede... |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
@banderas: tabi 10 sene sonra vatansever gençlik kalır mı o da ayrı bir soru. Anaokullarına bile ingilizce sokulmuşken ne kadar gider diye soruyordum kendi kendime, başkalarının da bunları düşündüğünü gördükçe seviniyorum. işgal altındayız zaten.. bundan da şüpheliydim ama artık eminim. insanlar kaçacak ülke arıyorlar.. 10 sene sonra umarım böyle olmaz, (başarılı olacak gençlik Türkiyeyi biryerlere taşır- bir manada bizler dahil-) diye umut ediyorum.
Topyekün bir çalışma içine girmeliyiz(Kurtuluş savaşında nasıl yapılmışsa, bizleri daha zor bir savaş bekliyor, zirâ karşımızdaki kendini göstermeden içimizden geliyor).. NOT: Geçenlerde ICQ'dan cezayirli birisiyle konuştum, Dünya dilinin fransızca olduğunu ve ora insanlarının eğitim için, (çalışmak için, zart için, zurt için, vs için) fransaya gittiklerini söylüyordu. Mesaj Atlantis tarafından 31.01.2002 (15:35) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
@atlantis
vatansever , mantıklı insanlar hiçbir zaman bitmez bence....
çünkü beslendikleri manevi duygusal kaynaklar hiçbir zaman etkisini kaybetmez... ayrıca her zaman kötülükler daha fazla ilgi çeker...her taşın düzenli olduğu bir duvarda çarpık taşlar sayıca az da olsa daha fazla dikkat çeker ve daha fazla konuşulur.. aslında şu anda da vatansever akıllı yetenekli gençler daha fazla...ve o pırıl pırıl gözleri olan gençler yeteneklerini ellerinden geleni gösterecekler ve bu ülke zillet altında olmaktan kurtulacak... bunlar olacak .... ümitli olmak lazım.. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
ya offf
bu mantikta olsaydım Konya da kalır orayı kurtarmaya calısırdım bunu gormeye de ne benim ne benim cocugumun ne de belki torunumun omru yeter ulke duzelsin döneriz ben hic zannetmiyorum etraf kro dolu maasıma zam almadım cunku 5 aydır calısıyorum sirket prosedürü 6 aydan once zam yapılmazmıs Temmuz zammini bekleyeceğim zaten zam alsam da almasam da birsey fark etmeyecekti brüt üstünden %13 yapacaklarmıs nette %8 fark ediyor hic yapmasınlar daha iyi benim hayatımda hicbirsey degismeyecekti bıktım artık hicbirsey duzgun gitmiyor hicbirsey neyse daha fazla konusup sizi de bogmak istemiyorum...
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
bu konuda konuşmak isteyen olursa özelimden konuşabiliriz, b konuda daha fazla doldurmak istemiyorum burayı.
Mesaj Atlantis tarafından 31.01.2002 (16:06) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!