Zoque.Forum
»
yorum
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
|
bi dakka ben de editör kullanırım (Dreamweaver)
kod gerekirse gerektiği yerde yazarım.. editörler ayrıca gittikçe yaygınlaşıyor ve uzun uzun kodlar yerine daha güvenilir bir imkan sunuyor.. çözüm al notepadi yap bakalım güzel bir site değil yani ! burada kim sadece notpadi kullanıyor? |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Sırf notepad kullanmak halmallık yapmaktan farklı değildir bence.(Zamanında işe ilk başladığım yıllarda çok yaptım ama)
Ama iş başvurusu yaptığım yerlerden birinin ilanında elemanlar notepad ile kod yazabilme yeteneği istiyordu. Amaçları HTML bilip bilmediğimi anlamakmış. Bende gülüp sadece notepad değil phped kullandığımı söyledim. (Text bazlı PHP editörü) HTML kodlarını bilmeden sadece Dreamweaver yada sadece frontpage ile resimleri biryerden biryere taşımak ile web tasarımcısı olunulmaz.Ama sadece notepad de kullanmak hamallıktan başka bişey değildir. Zaten programcıysanız (ASP veya PHP) HTML kodlarını bilmeniz gerekmektedir. Çünkü yaptığınız şeyleri ziyaretçiye HTML kodu olarak gönderiyorsunuz... Bu arada bir arkadaşımı yanıma tasarımcı olarak almıştım. Çalıştığı yere yeni girecek elemanı elemesini o yaptı. Gelen kişilerin referans gösterdiği siteleri bana gösterip ne kadar istediklerini söyledi. Gerçekten rezil siteler yapan kimseler uçuk fiyatlar çekiyor. Zaten kendini bilen bir tasarımcı veya programcı ne kadar istemesi gerektiğinide bilir.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ya sadece notpade uygulaması ile çalışmak nekdar işlerimizi kolaytırır bılmıyorum bu konuda surekli oalrak notepad bılmeyen webmaster olamaz falan sohbetinide kabul etmiyorum. bende notepad ile işe başlamadım grafik olarak başladım ve ilerledikçe kullandım az çok notepadı oturupta bir steyi notepadteda yazmanın bır mantıgı oldugunu uygun bulmuyorum maalesef
frontpagede başlamıştım ilk olarak sonra dremwear devam ettim suan ultradev kullanıyorum ve notepad de şimdi şimdi ASP kodları yazıyorumelimden geldiğince . notepad ilede iş iliniceğine inanmıyorum kusura bakmayın. ustalar... saygılarımla fatih murat
|
Zoque'a hoşgeldiniz!