»
Bir reklamın hikayesi ???
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Bir reklamın hikayesi ???
Arkadaşlar herkese selam aşağıda yazdığım konu bu gurupla pek alakalı olmayabilir ama acil bilgiye ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler... ...benim aradığım; bir reklamın (görsel medya, tv, sinema vs reklamları) başlangıç safhasından seyirciye ulaşana kadar geçirdiği aşamalar ve bunların teknik detayları çok fazla ayrıntıya girmeden sadece yüzeysel bilgi verebilecek kaynaklar da zannediyorum ki işimi görür... örneğin senaryo yazımı, reklam çekimi, çekim teknikleri, yayına hazırlama, post prodüksiyon, marka reklam bağlantısı, mesaj vb konularda temel bilgiye ihtiyacım var ilginize teşekkürler, iyi çalışmalar.... not: büyük umutla inclediğim www.reklamarasi.net adresindeki tüm dökümanlarda da ciddi bir bilgi yok... mail adresleri de çalışmıyor...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
reklamcilar derneği sitesine baktın mı bilmiyorum ama bu konuda alabileceğin en profesyonel yardım bu adresten olacaktır sanırım.
www.rd.org.tr bilmiyorum tabi yardımcı olurlar mı he di de www.mediacatonline.com adresi reklam ile ilgili geniş bir site. ilk aklıma gelenler bunlar. irtibat sorunu çözer sanırım. (umarım.)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!