»
Sözleşme !!!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Sözleşme !!!
Herkese Merhaba! 2-3 kişililk bir grup web tasarım işine giriyorlar. Düşündükleri proje oldukça büyük. Genel bir bilgi ve kültür sitesi. İçlerinden bir tanesi ( ben ) Kasım'da askere gidecek. domain name benim üzerime ( hosting de öyle olacak ). Yani bir güven ortamı oluşturmak için bir sözleşme olmalı diye düşünüyorum. (hem benim, hem de diğerleri için... ) Anlaşma şartlarında nelere dikkat etmeliyim sizce ? Herhangi bir anlaşmazlık durumunda yapılan anlaşmanın kanuni yaptırımı ne olur ? Saygılar...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Noter huzurunda bir ortaklık gerçekleştiricek iseniz bunun kararlarını zaten tazminat Gerekçesinde belirtmiş bulunucaksınız. He eğer kendi aranızda böyle bişey düşünüyosanız zaten ayrınlıncada buna siz karar verirsiniz. Ama dediğim gibi bunu yazılı olarak halledicekseniz noterde yetkili kişi sizi yönlendirir.
Yapıcagınız iş zannedersem bi Media kurulumu heralde. Ama eğer bunu Sektörel bazda düşünüyosanız mutlaka notere gitmeniz gerekicektir. Kısaca her iş önce sende sonra noter de biter
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
gerçekten büyükse burda söylenenelrin dışında bir avukata danışmana tavsiye ederin.
Bu yaptığınız çalışmanın "iş" boyutu ve çoğu zaman şakaya gelmez. Sonra pişman olmamamak için bir çok riski kontrol alman gerekebilir, bu riskleri de en iyi bilen bir avukatlardır.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!