|
|
#1 (permalink) |
|
|
Risk sermayesi şirketleri nelere sermaye ortaklığı eder
merhaba risk sermayesi şirketlerinin ortaklık yaptığı belli bir ticari alan söz konusu mu? yoksa kar elde edileceği isbatlanan bütün projeleri destekliyorlar mı? ikinci sorum : bziim bir inşaat şirketimiz var..ama krizle beraber alabildiğimiz ihalelerin sayısı çok azaldı..bu yüzden şirket olarak farklı alanlarda değilşik projeler üreterek alanımızı genişletmeyi düşünüyoruz..ama düşündüğümüz bu alanlar inşaat sektörüyle ilgili değil... mevcut bu durumda risk sermayesi şirketlerinin bizimle ortaklıkları nasıl olabilir..(sadece düşünülen projelerle ilgili olarak fikirleriniz nelerdir) risk sermayesi şirketlerinin projeleri çalmamaları içn ne gibi bir yol yöntem izlenmesi gerekir..ne tür anlaşma belgeleri imzalanmalı ya da resmi bir prosedür izlenmeli? teşekkürler |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Uğranıyor ama sende öyle bir soru sormuşssun ki cevaplayabilene aşkolsun, İnşallah bir mali müşavir arkadaş vardır foruma üye ve de bu senin mesajı okur
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Girisimcilik Network adlı sitede
Finans Kaynakları - Risk Sermayesi (Venture Capital) yazısında özet bilgi bulabilirsiniz. Yazıda adı geçen "Türkiye’deki Bazı Risk Sermayesi Kuruluşları" 4 adet. Burhan Karaçam Partnership iLab Superonline VakıfRisk Ayrıca İş Risk Sermayei Ladybird Softbank ve aklıma gelmeyen bir kaç tan daha risk sermayesi kuruluşu var. Power ve Capital dergisi gibi dergiler arada canları sıkıldığında "Doları olan yatırımcılar cin fikri olan girişimci arıyor" benzeri pek çok başlık attılar. 2000 yılındaki venture capital etkinliklerinden günümüze bir şey kalmadı ne yazık ki... Neyse ... Ayrıca Kobinet'te yer alan şu link işinize yarayabilir. Bir de turk.internet.com'un dosya konusu var. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|