»
Domain Satmak
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Domain Satmak
Şimdiye kadar hep domain aldım şimdi satmak istiyorum neler yapılması gerekiyor ? Bu konuda bilgisi olan varsa mesaj bırakırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Elindeki Domainleri bir yerde ilan ver Örnk. Sahibinden.com Sonra müşteri bulunca parayı al ve domain deki admin maili satın alan kişinin adresi yaparsın ve satın alan arkadas domain i kendine transfer eder ve olay biter 6 tane sattım bu sistemle.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Yok anlatamadım sanırım. Kişi benim sitemden domain sorgulayacak ve register edecek bir anlamda register.com veya NameCheap.com gibi.
Sanırım bu sefer anlattım.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
domain sorgulamak için bi PHP scripti bulmuştum, gayet iyi çalışıyodu. İstersen yollarım bi ara. bayağı fazla domaini sorguluyo, whois sorgusu felan da açıyodu. Gerçi nerelerde bilgisayarda, aramam lazım.. iyice çöplüğe döndü harddisk..
ama satış konusunda yardımcı olamam
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Yok yok ben anlatamıyorum sorun bende. Ben web sitesi üzerinden who is ? işlemi sipariş işlemi yapıyorum bunlar sorun değil ben yasal olarak verilen izinle domain satmak istiyorum yani kabaca adam who is çektiğinde ha bu isim DeathPool A.Ş den alınmış desin.
Allam umarım anlatabilmişimdir.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Bununla lgili gerekli bilgiyi internic web sitesi'nden bulabilirsin ama kolay kolay vermiyorlar. Yine yanılmıyorsam epeyce yüklü miktarda domainin parasını peşin ödemen gerekiyor.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
domain resellerı olmak için bazı kuruluşlar reseller paketi satıyorlar sistemi alıp entegre ediyorsunuz.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
freeblue Bu konuyu biraz daha açarmısın Türkiye'de bu şirketlerden varmı ? bir kaç web adresi verebilirmisin.
Şimdiden teşekkürler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!