Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » PHP bilen eleman

İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 03.10.2002   #11 (permalink)

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101

Alıntı:
istemeyen sesini kessin laga luga etmesin...
aferin... büyük adammışsınız vesselam.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 04.10.2002   #12 (permalink)

a.bingor's Avatar

Yer: İstanbul
Laga Luga...
a.bingor şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 04.10.2002   #13 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
Alıntı:
Gönderen: a.bingor
Laga Luga...
foruma katilimci olarak devam etmek istiyorsan, gönderdigin mesajlara biraz daha özen göstermeni isteyecegim. forumdaki tartismalarda, birbirimize karsi hitaplarda kisilierin belirli saygi sinirlari icinde kalmasini bekliyoruz. buna sende dahilsin.
Old 06.10.2002   #14 (permalink)

a.bingor's Avatar

Alıntı:
Gönderen: abdr
başvurmak isteyen başvursun

istemeyen sesini kessin laga luga etmesin...

kimse cevap yazmak zorunda değildir.

Aşağıdaki uyarı sadece bana mı geçerli, yada bu tür hitap etme yetkisi olan kişiler var da ben mi bilmiyorum?
Alıntıyı okursan sanırım hedefi daha rahat bulabilirsin ...

foruma katilimci olarak devam etmek istiyorsan, gönderdigin mesajlara biraz daha özen göstermeni isteyecegim. forumdaki tartismalarda, birbirimize karsi hitaplarda kisilierin belirli saygi sinirlari icinde kalmasini bekliyoruz. buna sende dahilsin.
Old 06.10.2002   #15 (permalink)
ozg

Yer: Istanbul
Sanirim ortada bi haksizlik var ve bu konuda bende bir seyler soylemek istiyorum.

abingor un Saygi sinirlari icerisinde kalinmasi bekleniyor ancak abdr nin ayni davranisi es geciliyor.

"istemeyen sesini kessin laga luga etmesin..."
ozg şu an çevrimdışı  
Old 06.10.2002   #16 (permalink)

cemshid's Avatar

Yer: Istanbul,Turkiye
zoque'nun a.bingör'e yaptığı uyarı sadece, tenkit ettiği bir mesajın altında neden tenkit ettiğini yazmadan, aynı yönde bir mesaj gibi algılanabilecek bir mesaj atmasından kaynaklanmakta sanırım.

karışık oldu biraz.
demek istediğim yöneticiler mesajların farkında ve okuyorlar, bazı yaptırımlar uyguluyorlar, olayları germek için mesaj atarsa herkes, ilk başta haklı bile olsalar olayın sonunda istemedikleri yaptırımlarla karşılaşabilirler

bu da karışık oldu
cemshid şu an çevrimdışı  
Old 06.10.2002   #17 (permalink)

a.bingor's Avatar

Yani cemshid diyorsun ki;
Zoque arkadaşım...
ne yaparsa yapsın haklıdır...

Bir konuyu eleştirdiğimiz zaman bu forumlarda bize kes sesini laga luga yapma diyenleri uyarmak yerine beni ! üstü kapalı tehdit etse bile haklıdır. ( yaptırımlar )

cemshid ve zoque ( site sahibi olmanın avantajını kullanmakta ) yaptığınız hata tüm konuyu okumadan yazmanız.

Ben diyorum ki bu forumda yanlış işler yapanlar olduğunu sanmıyorum, ve neden eleştirdiğimi yazıyorum...
Ama sitenin sahibi beni ikaz ediyor..

Valla çocuklar yaşım 33 ve bu türlü kaprislerle uğraşacak zamanı çoktan geride bıraktım.
Konuya bakmamdaki amaç ne die merak ediyorsanız, benim gibi düzgün insanlarında yazı yazdıklarını gördüğüm için.

Ama zoque kardeş sen gel iktidarını bozmamak için beni siteden ihraç et...

Zaten 30 40 kişi ile dönmeye başladı forumların...
Old 06.10.2002   #18 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
ozg, a.bigör: haklisiniz, abdr'nin yazdigi ilk mesaji kacirmisim, yoksa kimseyi kayirdigimiz yok . o zaman daha önce yazdigim uyarinin hem a.bingör hem de abdr icin gecerli oldugunu belirteyim

ihrac konusuna gelince kimseyi forumdan uzaklastirmaya merakli degliz, aksi takdirde uyari yapmadan direk kayitlarini silerdik. istegimiz samimi bir ortam olusmasi, farkli düsüncelere sahip olsalar da insanlarin birbirlerine belirli bir tolerans gösterebilmeleri vs.

bu arada aramizda öyle cocuk denebilecek yasta kimse yok, ben 27 yasindayim mesela.

Alıntı:
Konuya bakmamdaki amaç ne die merak ediyorsanız, benim gibi düzgün insanlarında yazı yazdıklarını gördüğüm için.
senden o zaman bir ricada bulunayim. diger bir mesajinda 3 kusaktir fotografcilikla ilgilnen bir aileden geldigini yazmissin. forumda fotografcilik bölümünde yanitlayamadigimiz sorular var. bildiklerini orada da paylasmani beklerim.
Old 29.11.2002   #19 (permalink)

Epi Dagilmis

Konu epi dagilmis.

Ben hala merak icindeyim

1. Programci prazantable olmalimi?
2. Para icin bu firma yada kisi ile calisicak kisi bu sekilde hitap eden biri ile calisirmi?? (Laga luga etme programini yaz)
3. Firma ismini saklamak acaba stratejik bir onemi varmmıdır.
norg şu an çevrimdışı  
Old 30.01.2003   #20 (permalink)

Yer: izmir
Re: Epi Dagilmis

1. Programci prazantable olmalimi?
eğer müşterinin isteklerini tam olarak algılayıp programcıya anlatacak, programcının ortaya çıkardığı ürünü yada projeyle ilgili diğer konuları müşteriye sunup/iletecek bir ara eleman yoksa bunların hepsi programcıya kalıyor. ve buda biraz sunum yeteneği gerektiriyor...

2. Para icin bu firma yada kisi ile calisicak kisi bu sekilde hitap eden biri ile calisirmi??
...

3. Firma ismini saklamak acaba stratejik bir onemi varmıdır.
Daha önceden bir şekilde oluşmuş kötü bir ünü varsa ilanın altına gelecek yorumlarla olası başvuruların sayısını azaltmaması yada
halen çalışmakta olan elemanlarının haberdar olmaması için olabilir.

Ben gazete ilanlarından iş ararken bile telefon numarasından arama yaparak firmanın adını, sitesini vs. öğrenip ona göre başvuru yapıyordum. Ama bu şekilde bir ilana bile yeterince talep var harhaldeki ilan sahipi yapılan eleştirilere rahatlıkla "laga luga" diyebiliyor.
sLeytr şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

eleman , bilen , php

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:26.