»
PHP bilen eleman
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Aşağıdaki uyarı sadece bana mı geçerli, yada bu tür hitap etme yetkisi olan kişiler var da ben mi bilmiyorum? Alıntıyı okursan sanırım hedefi daha rahat bulabilirsin ... foruma katilimci olarak devam etmek istiyorsan, gönderdigin mesajlara biraz daha özen göstermeni isteyecegim. forumdaki tartismalarda, birbirimize karsi hitaplarda kisilierin belirli saygi sinirlari icinde kalmasini bekliyoruz. buna sende dahilsin. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanirim ortada bi haksizlik var ve bu konuda bende bir seyler soylemek istiyorum.
abingor un Saygi sinirlari icerisinde kalinmasi bekleniyor ancak abdr nin ayni davranisi es geciliyor. "istemeyen sesini kessin laga luga etmesin..."
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
zoque'nun a.bingör'e yaptığı uyarı sadece, tenkit ettiği bir mesajın altında neden tenkit ettiğini yazmadan, aynı yönde bir mesaj gibi algılanabilecek bir mesaj atmasından kaynaklanmakta sanırım.
karışık oldu biraz. demek istediğim yöneticiler mesajların farkında ve okuyorlar, bazı yaptırımlar uyguluyorlar, olayları germek için mesaj atarsa herkes, ilk başta haklı bile olsalar olayın sonunda istemedikleri yaptırımlarla karşılaşabilirler bu da karışık oldu
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
Yani cemshid diyorsun ki;
Zoque arkadaşım... ne yaparsa yapsın haklıdır... Bir konuyu eleştirdiğimiz zaman bu forumlarda bize kes sesini laga luga yapma diyenleri uyarmak yerine beni ! üstü kapalı tehdit etse bile haklıdır. ( yaptırımlar )*************** cemshid ve zoque ( site sahibi olmanın avantajını kullanmakta ) yaptığınız hata tüm konuyu okumadan yazmanız. Ben diyorum ki bu forumda yanlış işler yapanlar olduğunu sanmıyorum, ve neden eleştirdiğimi yazıyorum... Ama sitenin sahibi beni ikaz ediyor.. Valla çocuklar yaşım 33 ve bu türlü kaprislerle uğraşacak zamanı çoktan geride bıraktım. Konuya bakmamdaki amaç ne die merak ediyorsanız, benim gibi düzgün insanlarında yazı yazdıklarını gördüğüm için. Ama zoque kardeş sen gel iktidarını bozmamak için beni siteden ihraç et... Zaten 30 40 kişi ile dönmeye başladı forumların...
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
ozg, a.bigör: haklisiniz, abdr'nin yazdigi ilk mesaji kacirmisim, yoksa kimseyi kayirdigimiz yok . o zaman daha önce yazdigim uyarinin hem a.bingör hem de abdr icin gecerli oldugunu belirteyim
![]() ihrac konusuna gelince kimseyi forumdan uzaklastirmaya merakli degliz, aksi takdirde uyari yapmadan direk kayitlarini silerdik. istegimiz samimi bir ortam olusmasi, farkli düsüncelere sahip olsalar da insanlarin birbirlerine belirli bir tolerans gösterebilmeleri vs. bu arada aramizda öyle cocuk denebilecek yasta kimse yok, ben 27 yasindayim mesela. Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Epi Dagilmis
Konu epi dagilmis.
Ben hala merak icindeyim 1. Programci prazantable olmalimi? 2. Para icin bu firma yada kisi ile calisicak kisi bu sekilde hitap eden biri ile calisirmi?? (Laga luga etme programini yaz) 3. Firma ismini saklamak acaba stratejik bir onemi varmmıdır. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Epi Dagilmis
1. Programci prazantable olmalimi?
eğer müşterinin isteklerini tam olarak algılayıp programcıya anlatacak, programcının ortaya çıkardığı ürünü yada projeyle ilgili diğer konuları müşteriye sunup/iletecek bir ara eleman yoksa bunların hepsi programcıya kalıyor. ve buda biraz sunum yeteneği gerektiriyor... 2. Para icin bu firma yada kisi ile calisicak kisi bu sekilde hitap eden biri ile calisirmi?? ... 3. Firma ismini saklamak acaba stratejik bir onemi varmıdır. Daha önceden bir şekilde oluşmuş kötü bir ünü varsa ilanın altına gelecek yorumlarla olası başvuruların sayısını azaltmaması yada halen çalışmakta olan elemanlarının haberdar olmaması için olabilir. Ben gazete ilanlarından iş ararken bile telefon numarasından arama yaparak firmanın adını, sitesini vs. öğrenip ona göre başvuru yapıyordum. Ama bu şekilde bir ilana bile yeterince talep var harhaldeki ilan sahipi yapılan eleştirilere rahatlıkla "laga luga" diyebiliyor. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!