Zoque.Forum
»
İş buldum çok acil yardım
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: menemen.izmir
|
İş buldum çok acil yardım
Beyler
flashokulu 'unda bulduğum bir iş ilanına freelance olarak çalışacağıma dair bir mesaj yazdım ve , cevabı e-mailime geldi. E-mailime gelen mesajı üzerinde değişiklik yapmadan direk size iletiyorum. ------------------ İyi günler Tolga Bey, Sizi daha yakından tanımak için yarın (05.11.2002) saat 11.00 de Neo Tasarım'a bekliyoruz. Adres: Kıbrıs Şehitleri No:53 Kardeşler Apt. Kat.7 D.13 Alsancak/İzmir (Pamukbank Karşısı, Velioğlu Fırınının Üstü) Tel: 0 232 464 56 10 Fax: 0 232 421 33 95 e-mail: info@neotasarim.com web adres: www.neotasarim.com ______________________________ Bu benim ciddi ilk işim gibi birşey olucak. maili okuduysanız saat 11'de diyor. fakat benim 11'de okulum var. Onlara bir mesaj yazmam lazım. yani yarın olmaz cumartesi cinsinden. bu mesaj hakknda lütfen yardım edin. Ayrıca bi ikinci yardım daha istiyorum İşyerine gittiğimde bana nasıl davranırlar, benim onlara nasıl davranmam lazım.. ~ Not: benim bu maili en geç bu akşam onlara atmam lazım sanırım. çok acil biçimde sizlerden yardım bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Yaw sonuçta freelance iş, senin öğrenci olman felan sorun olmaz zaten.
E-mail yerine telefon etsen daha iyi olur. Ama o gün akula gitmesen daha da iyi olur bence ![]() Görüşmede kendinden emin ol bi kere, senin kozun bilgindir, sana ihtiyaçları olduğunu unutma gittiğinde.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
digiman cevabın için teşekkür..
yalnız yarın sınavımız var. olmasa ekmemi le ![]() ben kendime göre ciddi bir cevap yazdım. gece postalıyacağım. sorumun cevaplanmamış kısmı İşyerine gittiğimde bana nasıl davranırlar, benim onlara nasıl davranmam lazım.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bu olayın bir standardı yok yani birçok başvuru yapmış ve bir çok işyerinde çalışmış biri olarak söylüyorum ki;
Kimi yerde (genelde böyle oluyor) karşıdaki insanlar gayet sıak kanlı eğlenceli tipler olurlar oturup sohbet edersinki iş freelance ise bu ,nun oranı daha da yüksektir. Farklı birşey olmana gerek yok neysen o ol gene. Durumunu ciddi ciddi ifade et. Ancak Digiman in de dediği gibi kendine güvenin kesin olsun. Bazı yerlerde de sana çok CV formları doldudururlar, cam bir masaya oturtup hikaye ye başlarlar vs ![]() Orada senden tekrar referanslarını göstermeni isteyebilirler, bunun için hazırlıklı olm yani portfolio siten yoksa çalışmalarını bir adrese topla dah arahat olacaktır. Kafanda belli konuşmalar da çizmek orada sana kolaylık sağlayabilir. Kısaca olayı çok büyütme genelkde firmalardaki insanlar kafa tipler ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
geçde olsa yinede şunu söyliyim; Ne de olsa freelance calısıyosun senin durumun ile ilgili iş yaptıgın yerde hiç bi sorun cıkmaz emin ol. Sınav bitişini ve okul cıkısını belirtirsin "Şu saatte sizin yanınızda olucam" dersin olur biter. Bence hiçbi sorunda cıkmaz. Adam sonucta senle görüşmeyi istemiş bunu istiyosa arada 1 kaç saat'in oynamasıda pek büyük bi sorun yaratmayacaktır.
Mesaj StiLL tarafından 05.11.2002 (14:29) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hocam beni düşündüğün için saol.
gerçekten doğru dediklerin. burayı da zaten izliyordum ama bir şey yazamadım bir bilgim olmadığımdan dolayı. ama yazılanlar gerçekten özellikle ikimiz için yararlı. o başlık altında bir kaç daha sorum daha var. herhalde onları da soracağım.takip edersin sanırım. inşallah bende hayırlısı ile bir iş bulup bi pörtföy oluşturmak istiyorum. ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
benim izlediğim yolları dene bence..
bak ben gerçekten iş aramadığım halde türkiye piyasasında durum nedir bilmek için iş arama sitelerini, forumlarda iş imkanlarını gezerim. ben buraya bikaç link yazıyım. sen onlara girersin uyanları olursa hemen atla. http://www.mulakat.net http://www.kariyer.net http://www.firmlist.com bunlar bazıları tabi. Google 'de arama yaptır muhakkak işine yarayan şekler çıkıcaktır. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!