|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ASP Programcısı Aranıyor
Ekip arkadaşı arıyorum; Aranan Özellikler; ************************ - İyi derecede ASP ve VbScript bilgisi; - Kodu el ile yazmalı; (Ultradev, CodeCharge vs. olmamalı); - Ekip Çalışmasına uyumlu olmalı; - Kodu Temiz yazmalı (Tab kullanmalı, büyük küçük harfe dikkat etmeli, Option Explicit kullanmalı, Kodda her zaman Performansı göz önünde bulundurmalı...); - HTML bilmesi güzel olur; - Modifiye kod kullanmadan ASP sistemleri geliştirebilmeli; - Hızlı çalışması gene çok büyük bir avantajdır. İşlere ben yetişemediğimden bu tip bir arkadaşa gerek duyuyoruz. İşe alım ve görüşme ile tamamen ben ilgileniyorum. İşte de tüm gün benim ile birlikte çalışacaksınız. Çalışma ortamınız rahat, genel olarak da ılımlı, iyi insanlarla çalışacaksınız. Yer : Mecidiyeköy / İstanbul ICQ : 96602492 email : ferruh@webamca.com Firma : www.webamca.net Başvuru da bulunacak arkadaşlar her şekilde bana ulaşabilirler. Referanslarını ve örnek bir kaç kodlarını soracağım. E-mail gönderecekseniz bunları da eklemeyi unutmayın lütfen.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!