Zoque.Forum
»
[İŞ Arıyorum] Ceviri yapiyorum
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ceviri yapiyorum
Herkese selam Bilkent Universitesi Bankacilik ve Finans bolumu 3. sinif ogrencisiyim.
Ingilizce - turkce ceviri yapiyorum Ilgilenenler mail adresimden ve telefonumdan bana ulasabilirler tesekkurler cakirogl@ug.bcc.bilkent.edu.tr Cep : 0536-3646530 Mesaj muscak tarafından 03.03.2003 (15:34) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Selam arkadaslar oncelikle sadece Ingilizceden Turkceye ceviri yaptigimi belirtmek isterim. Tahmin edersinizki Turkceden Ingilizceye ceviri daha uzun zaman aliyor. 3. sinif oldugum icin projelerle ugrasiyorum onun icin sadece Ing-turkce ceviri yapiyorum.
Fiyat konusuna gelince ben sayfasini 7,5 milyona ceviriyorum ama sayfa adedi artarsa belli bir fiyatta mutabik kalinir. Ilgilendiginiz icin tesekkurler. cakirogl@ug.bcc.bilkent.edu.tr Cep : 0536-3646530 |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!