»
[ELEMAN Aranıyor] Web İçeriği Yöneticisi
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
[ELEMAN Aranıyor] Web İçeriği Yöneticisi
İşin tanımı aşağıdaki gibidir. 1- DBE web Portal'ının güncelleştirilmesi için sürekli olarak yeni bilgi,haber ve araştırma akışını sağlamak.Şirket içi,Türkiye ve yurtdışındaki psikoloji gündemini takip etmek,yenilikleri kendi web sitemize uygun bir formata çevirmek. 2- Yukarıdaki bilgi akışını sağlayabilmek için yeterli psikoloji ,bilgisayar (HTML) ve İngilizce bilgisine sahip olmak.Tercihen psikoloji mezunu veya sosyal bilimler fakültesi mezunu olmak. 3- DBE web sitesi için gereken belgeleri çeviriye yollamak ,takip etmek,içeriklerini kontrol etmek-düzeltmek ve gereğinde çevirileri yapmak. 4- DBE tarafından düzenlenen eğitim ,workshop,seminer ve benzeri etkinliklerin yazışmalarını yapmak,kayıtlarını almak ve sürecin gerektirdiği işlerden sorumlu olmak. 5- Bu işleri yaptığına dair referans veya referanslar. ilgilenenler aybenertem@yahoo.com yada 0 533 460 69 44 ve 212 233 01 10 nolu telefonlardan ulaşabilrler. Not: Benim konuyla bir ilgim yok. Daha önce bu adamlarla konuşmuştum, anlaştık ama son anda hesapta olmayan başka bir problem çıkmış, ben vazgeçmiştim. İlgilenenler benimle baglanti kurarlarsa detaylı bilgi ve şirketle ilgili bilgi verebilirim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!