»
[İS ARIYORUM] Freelance, Part-Time veya Full-Time
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
[İS ARIYORUM] Freelance, Part-Time veya Full-Time
freelance her türlü projede yer alabilrim. Dünyanın 5 ülkesinde ve Türkiyede çeşitli firmalara/şahıslara freelance bir çok iş yaptım dolayısıyla bu tip projeleri istenildiği gibi tamamlayabilirim. Part-Time iş olanaklarına da açığım. Son olarak Full-Time da olur. Ne biliyorum ? - Ne Yaparım ? - El kodlaması olmak üzere iyi seviyede HTML, XHTML, CSS, JavaScript & DHTML bilirim. - İleri seviyede her türlü uygulamayı çıkarabilecek derecede ASP, VbScript bilgisi. - SQL, SQL server, MySQL ve Access bilgisi - PHP Projelerinde çalıştığımdan dolayı entegre sağlayabilecek kadar PHP bilgisi ve iyi derecede Smarty template bilgisi - Temel olarak XML, XSL - Kullanılabilirlik Konularında iyi derecede bilgiye sahibim. - İyi derecede Tasarım Bilgisi - İleri seviyede Fireworks, Dreamweaver bilgisi - Dreamweaver Extension Kodlama Bilgisi Detaylı CV, Soru ve Referanslar için ferruh@mavituna.com dan ulaşabilirsiniz. Bir de http://ferruh.mavituna.com var tam bitmeyen bu yerde de bazı konularda daha fazla bilgi ve geliştirdiğim bazı uygulmaları bulabilirsiniz.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!