Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İş İmkanları, İlanlar » [Eleman Aranıyor] Web Tasarım Uzmanı - DOL

İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.08.2003   #11 (permalink)

a.bingor's Avatar

Yer: İstanbul
Hmmm...

Başvursam mı acaba ?

Kızmayın adamlara yahu ... 19 yaşında internet cafede crack programlarda bir kaç vectorel hareket yapan ... Bir kaç hazır kodu editleyip kendine göre uygulayan ... dikkat ! 19 yaşında en az 25 BABA programı CV sine ekleyen kaç kişi ile mülakat yaptım inanamazsınız ....

Eh adamlarda artık alıştı az nitelik yazmayalım prensibine...

Ya 2,5- 3 arası verirler mi? .. ne dersiniz ?
a.bingor şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.08.2003   #12 (permalink)

TASARIMCI's Avatar

Yer: Istanbul
2,5-3 mü?

hehehehehe
TASARIMCI şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 25.08.2003   #13 (permalink)

yunus::t's Avatar

net mi brüt mü

bu arada böyle bir pozisyona bu parayı veren yer var mı türkiye'de en azından başlangıç için...

ben 3-4 yıldır çalışıyo olup bu paraların üzerinde alan insanlar biliyorum....
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 25.08.2003   #14 (permalink)

TASARIMCI's Avatar

ücret uzun bir geyik

Bu sektörde ücretler-fiyatlar ve maaşlar konusunda inanılmaz uçurumlar var aynı firmada aynı katta benzer işler yapıp 500 alan da vaar 3,5 alan da vaarrr etkenler biraz farklı şekerim...
Ama sadece CV ne güvenip gelirsen (benim gibi) alacağın maaş özellikle kendi şirketim adına söylüyorum ortalamanın üstünde olmayacaktır standart ve biraz altı alırsın haaa CV ne değil de tanıdıklarına güveniyorsan takım elbiseli birkaç yaşlı amcayı tanıyorsan sırtın pek yere gelmez...
Tercih sana kalmış...
Old 25.08.2003   #15 (permalink)

yunus::t's Avatar

Üst kattaki amcalardan hiç bir yerde kurtuluş yok anlaşılan ama maaşına yansıması garip geldi doğrusu....

insanları fazla tutamıyorlardır heralde bu şartlarda tabi amcası olmayanları
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 25.08.2003   #16 (permalink)

TASARIMCI's Avatar

o kadar da değil

nasıl anlatayım?
evet çok fazla eleman alınır ve çıkar ya kendileri çıkarlar ya da çıkartılırlar eleman sirkülasyonu çok fazladır,
uzun süredir burada çalışabilenlerin mutlaka dayıları amcaları vs. leri buralarda bir yerlerde üst yönetimlerdedir...
ama ben 1 senedir burada çalışıyorum, gazete ilanı ile girdim ve kimse beni çıkartmaya kalmadı bu dönemde iyi maaş alıyor muyum? kesinlikle hayır! zaten iyi maaş alanlar daha çabuk gidiyorlar gitmeyenler tanıdıkları olanlar yani işe alınırken tanıdıklarının olması maaşının iyi olmasına sebep olur biir işten çıkartılmamana sebep olur ikiiii iyi maaş alacaksan ve tanıdığın yoksa kaygan zemindesin çok çabuk diskalifiye olabilirsin ama az maaşa talim edip gece gündüz çalışırsan burası dahil hiçbir işletme seni kolay kolay çıkarmaz---birilerinin ayağına basmadığın sürece!---
ha ben işe girdikten sonra tanıdık buldum meğer hocam Hürriyet reklam grup koordinatör müş meğer eniştemin arkadaşı
Nuri Çolakoğluymuş meğer bizim bilmem kim bilmem nerde müdürmüş vs... bunları kimseye söylemiyorum şu anda o insanların da bana bir faydası yok ama burada kalmak istersem burada yükselmek istersem--ki henüz istemiyorum--o kontaklarımı kullanabilirim her ne kadar böyle bağlantıları kullanmaktan hoşlanmasam da* yapacak pek birşey yok
Old 06.09.2003   #17 (permalink)

stNonStop's Avatar

Görsel: 5
Devlet dairesi gibi bir yer olmuş olarak görünüyor yaw Dışardan bakınca.

Hoş genellikle iş alaımlarda tanıdık tavsiyesi etkili olabilir. ama işte kalmakta tanıdık tavsiyesi...

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 08.09.2003   #18 (permalink)

TASARIMCI's Avatar

artık bir sanat yönetmeni ve bir c. web designer ımız var...
Old 29.02.2004   #19 (permalink)

Exploit's Avatar

Yer: İSTANBUL
Re: [Eleman Aranıyor] Web Tasarım Uzmanı - DOL

İşte uzun zamandan sonra ilk mesajımı yazıyorum..
Demek ki freelance şikayetlerim bana özel değilmiş..

@a.bingor 20 yaşındayım..
CV uzunluğu tam 2,5 sayfa..
Yazılım firmasında 3 kişi inceledi ve görüştüm..
İşe girdim

1 gün sonra bıraktım..

Neden...
Para az
150 web sitesi (aralarında çoook büyük firmalar var) destek vermek
server Yönetmek (site uygulamları ve 2 portal birisi işlenyen bir kumar sitesi)
Tasarımcı,Programcı ve uygulamacıyı yönetmek server ile ilişkiye sağlamak..
İşim web Master

yani demek istediğim şey yaşı genç diye bir kenara atılmamalı..
adam bana neden parayı az veriyormuş biliyormusun yaşım çok gençmiş..
adam kafalamaya yer arıyorlar
bu işi okulda öğretmiyorlar..daha doğru öğretemiyorlar..
Exploit şu an çevrimdışı  
Old 29.02.2004   #20 (permalink)

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: [Eleman Aranıyor] Web Tasarım Uzmanı - DOL

burası ağlama duvarına dönmüş de haberimiz yokmuş...
ipek naaber? özlettin be! yakında siteme beklerim cadı...

neyse. benim 3 senede yaşadıklarımı burada yazsam, herhalde forumun database'i şişer... ama kısa kısa örmekler...
- 400 milyona sigorta hariç gel çalış, hem şu çocuklara öğret işi, hem de işleri yap, üzerine bir de video çekimleri falan oluyor, onları da yap, haa yetmedi, bir de donanım konusunda burayı adam et, sen ucuza parça bulursun şimdi, ayarlarsın birşeyler. burayı kendi işyerin gibi gör, müşterini getir (=biz kapalım elinden), servis verelim...
gel de dövme, sonra da gazeteye adam öldürdü, sonra da intihar etti diye manşetten gir.
- tanıdık ajans sahiplerinin ağzını ara, iş yapalım desinler, toplantılar falan yapılsın, işi olura getirmek için onlarca telefon kartıyla patronları flaan cep telefonlarından ara,tüm sermayeyi pireye (kedi olsa yakalarız) yükle, sonra da o patronlar seni bir güzel satsın, bir ay boyunca sekreterleriyle haşır neşir olduğuna mı, onca kıç yaladığına mı yoska tükettiğin para ve kafeinlere mi (sonrasında da yatıştırıcalara) yanasın.
- başka bir durumda da tasarımı yap, database ve kodu hazırla, sonra götür, müşterin ne dese beğenirsin! bu kadarcık database için mi sen bu kadar (=800$, o da barter, donanım olacaktı) para alıyorsun!!! eee, çüşünüz yani. sen tasarımcısın, yap şşöle yanar dönerli bir logo, dans eden hareketli yazılar, rengarenk cıvıl cıvıl sayfalar (kesinlikle gram abartmıyorum). sonrasında da müşteriye diyebileceğim tek şey, salı pazarına yakınsınız, etkilenmişsiniz galiba tezgahlardan deyip kaçarak uzaklaşmak oldu.

bunlar sadece yaşadığım uç örnekler... 10'un üzerinde böyle saçma olay yaşadım. milletin harbi dingili kaymış mı ne! ben de sonunda iyice sıyırdım, artık iş mi? peşinat versin hele bi... öyle başta acısını ben çekecem, sonra da vazgeçecek di mi?! yemez. peşinat verince de vazgeçemez. ama tabii peşinatsız, iki gram lafla müşteriyi çalışmaya ikna edenlerde kabahat. piyasanın içine ediyorlar, kendi bindikleri dalı da kesiyorlar haberleri yok. yapmayın allaşkına, etmeyin. zaten kuruş kazıyarak iş yapmaya çalışıyoruz. biraz kendinize sonra meslekdaşlarınıza saygı duyum ve işi bir iş gibi yapın; öyle ha olurlarla, 2 çay içmelerle iş yapmayın. yazılı anlaşma yapın, illa ki de peşinat isteyin. laf ederlerse de altta kalmayın kolay kolay; kendi işlerine mal alırken çatır çatır peşinat vermesini, gerektiğinde faiz ödemeleri gerektiğini biliyorlar. lütfen arkadaşlar! kendinizi (ve bilginizi) ucuza satmayın. yoksa bu piyasa birkaç sene sonra iyice batacaktır.

Mesaj cgencer tarafından 29.02.2004 (19:06) yeniden düzenlendi..
cgencer şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

dol , uzmani , tasarim , web , araniyor , eleman

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:37.