»
[Eleman Aranıyor] Web Tasarım Uzmanı - DOL
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
[Eleman Aranıyor] Web Tasarım Uzmanı - DOL
Yenibir.com'da gördüğüm bir ilanı, iş arayan arkadaşların dikkatine aynen buraya kopyala-yapıştır tekniği ile asıyorum. --------------------- Doğan Online, takımının yaratıcı üyelerine yenilerini eklemek istiyor… Portal, site, web sayfaları, reklam ve gerektiğinde ilgili basılı işlerin tasarımında görev alacak, İnternet yayınlarının tasarım çizgisinin oluşmasına katkıda bulunacak, web Tasarımı konusunda uzmanlığını kanıtlamış, - Aranan Nitelikler - Photoshop, Freehand, ve flash programlarını çok iyi derecede bilen, Dinamik web yayınları ve basılı işlerin tasarımında tecrübeli, HTML, Bilgi Mimarisi, Usability konularına hakim, Tercihen web programlama dillerine hakim, Yeni teknolojileri takip eden, Yoğun iş temposu ve ekip çalışmasına uyumlu, Esnek çalışma koşulları ve zamanları konusunda sorunu olmayan, Enerjik, araştırmacı, yaratıcı, Tercihen üniversitelerin Güzel Sanatlar/grafik bölümlerinden mezun, İyi derecede ingilizce bilen, Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) İlan ile ilgili daha detaylı bilgi için; http://www.yenibir.com/ilandisplay/1...50@lc~1,00.asp adreine bakabilirsiniz.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Neden böyle? Yani, tasarımcı arıyorlarda ekstra özellik olarak "Tercihen web programlama dillerine hakim," ibaresi neden kullanılıyor?
Feci sinirlerimi bozuyor bu tarz yaklaşımlar. Ayıp ama... Ah şu Türkiye... Aaah şu Türkiye...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ASP yada benzeri programlama dillerini en azindan amator olarak ugrasmamis olmak yapilan tasarimlarin uygulama yani programlama asamasinda bir cok duzensizliklere ve imkansizliklara yol actigi tecrubeyle sabittir. bu yuzden ilanlarda boyle ibarelerin bulunmasi cok dogaldir. ama bir tasarimcidan programci olmasini beklemek tabii ki haksizliktir.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Off böyle adamlar varmı yaw türkiyede..
Gerçi benim tanıdığım bir iki kişi var ama onlarda bana göre uzaylı ![]() Neyse böyle bir kapasiteye sahip bursadan bir arkadaş varsa tanışmak isterim doğrusu... Bilginin nerden doğacağı bilinmez... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eğerki Tasarımcı ASP ( yada başka bir server dili ) ile az da olsa haşır neşir olursa hem coder için hemde tasarımcı için çalışma daha kolay ve esnek olur.
Bir örnek vermek gerekirse ben freelance aldığım bir işin her şeyini bitirdikten sonra ve kontrol panellerini hazırladıktan sonra Programcı arkadaşa veririm ve bana hiç geri dönmeden neyi nerede ve nasıl kullanacağını bilir ve sayfayı bitirir, eğer hata olmuşsa bende çok rahat müdahale edip işi uzatmadan teslim ederim. Bana göre tasarımcı az da olsa bu kod olayını bilmeli yoksa sayfayı DW'da açıp " Hey Sayfadaki Bu Sarı ASP ikonları da ne ? " dememeli
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ya aslında konu değil bu mesajın da adam gibi tahlili yapılsa yanlış bir mesaj ancak diğer iş ilanlarının yanında bu çook güzel
![]() Normal şartlar altında flash nere - Baskı tasarım nere ? Sonra web tasarımcısı grafiker olaarak aldığın adamın baskı tasarımda işi ne ? Konu böyle gider ancak belirttiğim gibi diğer iş ilanlarının yanında bu çok iyi.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Birincisi Bu ilanı savunmak gibi bir yetkim ve isteğim yok, çünkü DOL ile hiç bir şekilde alakamda yok. Sadece mesajın üst kısmında belirttiğim gibi, ilana Yenibir.com da rastladım ve Kopyala/Yapıştır tekniği ile iş arayan arkadaşlara sundum.
İş ilanının içeriği hakkındaki kişisel fikirlerime gelince; Bence, bir takım içerisinde görev alınacaksa, iş süreci içinde takım üyelerinden her birinin, diğerlerinin üstlendiği görev ile ilgili temel bir bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Tasarımcı adam'ın programlama bilmesine gerek yok elbette ama, en azından programcının hangi yoldan yürüdüğünü bilmek zorunda. Aksi taktirde iş verimliliği azalır. Bu anlamda "Tercihen Programlama Dillerine hakim" sözcüğü biraz mantıklı Ama "Gerektiğinde Basılı işleride halledecek" bir kişi arayışı tamamen masraftan kaçma çabasından öte değil. Zaten, Her ne kadar iki iş kolu arasındaki ortak nokta tasarım olsa bile, ikisinden birinde uzmanlaşma yolunda giden biri diğerinde sağlıklı ürünler çıkartamaz. Çıkartan varsa eğer, işte o kişinin eli öpülür ![]() Not: Tekrar ediyorum, İş ilan sahipleri ile hiçbir alakam yoktur. Yanlış anlaşılma olmasın lüften
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
DOL de çalışıyorum!
ve yerden göğe kadar haklısınız
Marmara Güzel Sanatlar grafik Bölümünü bitirdim, hem Mac hem PC kullanıyorum yeri geliyor gazete ilanı veriyorlar yeri geliyor broşür içi illüstrasyon veriyorlar yeri geliyor prezentasyon istiyorlar arada 6-7 tane flash banner ve birkaç site tasarımı istiyorlar istiyorlar da istiyorlar esas siz en son ilanımızı gördünüz mü? artık SANAL ALEMİN EFENDİSİNİ ARIYORUZ! ilgilenen buyursun! ilanı gören-bilen varsa fikirlerini sunsun biz çok güldük... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!