|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
nedir bu? iş ilanı mı, yardım çağrısı mı?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
işin küçük çapta ya da büyük çapta olması önemli değil. mesela ben zaman, para ve emek harcayarak hazırladığım PHP uygulamasını sana vereceğim. peki karşılığını nasıl alacağım? sadece bir teşekkür mü? yoksa karşılığı olan ücreti mi? yoksa karşılığında başka şeyler mi? bu yüzden daha nitelikli ve açıklayıcı mesajlar yazman dileğiyle..
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
senin kuramadığın alakayı kuranlar söyle düşünüyor, eğer bu bir işse, proje bazlı veya uzun süreli olması önemli değil iş imkanları bölümüne açılırdı konu, ama yardım çağrısıysa sunucu tabanlı programlama bölümüne açılırdı. ama konu www bölümünde açılmıssa bu konu hiçkimseye sana geldiği kadar açık ve net gelmez. bu yüzden Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ilgili arkadaşlar iletişim kurabilir |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bu yardım çağrısı da değil tam olarak aslında, belli bir başlangıç yapıp takviye veya ek yardım değil, tam olarak bir script yazılacak bu kadar. yönetici arkadaşlar uygun buldukları yere taşıyabilir konuyu amacım bu konuyle ilgilenen arkadaşlara ulaşmak |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!