»
flash e-kart animatörü aranıyor
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
flash e-kart animatörü aranıyor
merhaba, Bir müşteri flash e-kartlar istiyor ancak benim durumum şu an müsait değil, elimdeki projelerle uğraşıyorum.Ancak, bizlerden birileri yapsın istedim. İlk etapta 5 e-kart istiyor, beğenilirse devam edecekmiş.Kart başına 50$ ödeyecek.Örnek olarak şu adresteki kartı gönderdi, süre ve içerik olarak benzeyecek.Bu basitlikte bir şeyler istiyor, anlaşılırsa daha fazla örnek sorabilirsiniz; http://www.00fun.com/theonlything9299.shtml Ben müşteriyi tanımıyorum, daha önce çalışmadım, o yüzden ben sadece ilgilinen olursa önereceğim, para konularında kendi görüşmelerinizi yaparsınız, kendi emniyetinizi kendiniz sağlayınız. İligilenen varsa ya da uygun birilerini tanıyorsanız, lütfen irtibata geçin, ben sizi ulaştırayım müşteriye. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
selam kalvinhobs ;
Bu işi rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum. Müşteri yabancı bir müşteri mi ? Benimle punisher999@iname.com 'dan irtibata geçebilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
merhaba,
Ben de bu işi yapacak kimse yok mu diye düşünüyordum.Lütfen, örnek olarak gösterebileceğiniz, bir kaç çalışmanın url'sini özle posta ya da e-mail olarak gönderin bana.Ben de müşteriye ileteyim. Evet müşteri yabancı. Selamlar |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!