|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
WANTED ! Web Designer & Programmer
web Tasarım Uzmanı (Istanbul) internet projeleri konusunda görevlendirilmek üzere,
web tasarım uzmanları aranmaktadır. Bu nitelikleri taşıdığınıza inanıyorsanız, özgeçmişlerinizi (CV lerinizi), daha önce çalışmış olduğunuz projeler ile birlikte, 5 Aralık 2003 tarihine kadar info@trend-y.com adresine gönderebilirsiniz. |trend-y| Bilişim Hizmetleri Mesaj carisma tarafından 21.11.2003 (19:58) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
naptınız beyler, burası matrix değil ki "neo'lar" arayasınız. PHP MySQL deneyimli, iis bilgili, grafik arayüzünde başarılı, vay be. 8,5 senedir profesyonel olarak bu işi yapıyorum bu kadar zaman sonunda en fazla olabildiğim bir art direktör, hala PHP & MySQL bilmem bile, deli grafik arayüzü oluştururum ama windows 2000 ve IIS hakkında bilgili değilim olamam da; olan birini de bulamazsınız kusura bakmayın
![]() tek tek beyler, tek tek. 1 tasarımcı, bir iis programcısı, 1 de PHP&MySQL programcısı alacaksınız. İşler böyle yürür
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yok canım o kadar da değil... Ufak bir inceleme yaparsak niteliklerin süpermenvari olmadığı anlaşılıyor.
PHP bilen grafik arayüz tasarlayabilir -zor olan tersi zaten. Zaten başarıyı neye göre ölçeceksin ki? Bakacaksın. Güzel mi? Güzel. OK. Gel... bu kadar win2k'i geç herhalde server admin bilgi seviyesi aranmıyordur Önemli olan win 3.1 biliyor musun? o daha ilkel olduğu için daha zor ![]() IIS dediğin de (zaten PHP yazıyorsan bilmen gerekli o ayrı) bir şekilde üç beş şey bilsen yeterli. flash animasyonda başarılı derken, herhalde ileri derecede flash aranmıyordur. Flashguru aransaydı en başa konurdu. İngilizce bilmeyenin zaten işi zor. Hatta tek dil bile yetersiz artık. Ne yapın edin bir dil öğrenin. Geriye iki seçenek kalıyor... olan biten budur. Çok da fazla değil... ama o adam ben değilim Sahip olduklarım: 4, 5 ve 7 zorlarsak belki bir iki şey daha ama PHP asla değil...
|
|
#5 (permalink) |
|
Önemli olan hangi kategori olduğu yazılmalı. Yani programı yemiş yutmuş ve "tasarım" denen şeyin ne olduğunu az çok bilen biri mi, yoksa server-side mantığını bilen ve ona göre projeler yapabilen yetenekli bir tasarımcı mı aranıyor? Böylece daha çok cevap gelir bence.
Programlama'dan haberi olmayan tasarımcı veya tam tersi zaten bu tip işlerde pek faydalı olamıyor. Herhangi birini ne kadar iyi yaparsanız yapın, diğerini yapacak insana saç baş yoldurtmak istemiyorsanız ve "işe yarar" ürünler çıkartmak istiyorsanız bu şart... Ama ikisi birden mi? Yok artık ![]() Herhangi bir konuda uzmanlaşmaya çalışmak, o konuda başarılı olmanın ana noktası bence. "Ben hepsini yaparım" diyen biri büyük ihtimalle toplamda vasatın üzerine çıkamıyordur. Buna özel ve de güzel bir tartışma zaten tam şurada yapılmıştı... Mesaj gravity tarafından 21.11.2003 (16:04) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Aslında ben en çok şuna takıldım.
Prezantabl ? nasıl yani ?
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: LND
|
hahah yok artık hem teknik hem de Prezantabl ?Bu süpermenden de fazla bir istek olur
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!