|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
[PHP] Bir proje için...
Merhaba, Bir web projemiz için PHP dili ile alt yapı oluşturacak bir arkadaşa ihtiyacımız var. Baştan söyleyeyim tamamen biz de bu projeyi tamamen gönüllü olarak geliştiriyoruz ve site masraflarını (ki az olacağını söyleyemem) tamamen kendi cebimizden (veya sponsorlar aracılığıyla) karşılayacağız. Yani herhangi bir ücret ödeyemiyoruz. Ancak bu projede yeralanların ileride kesinlikle isimlerini duyurmuş olacaklarına inanıyorum. Yani birileri ileride size "aaa o projede sen de mi vardın" diyebilirler ![]() Proje ise daha doğrusu altyapı ise şöyle olacak genel hatlarıyla:
Dediğim gibi tam detaylara girmedim, eğer böyle bir proje için ayıracak bolca boş vaktiniz varsa ve PHP bilginiz rahatlıkla yeterse benimle iletişime geçerseniz sevinirim. Detayları özel olarak konuşabiliriz bu sayede. İletişim bilgisi: Eren Emre KANAL Mesaj gameover tarafından 02.04.2008 (09:11) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ank
|
Re: [PHP] Bir proje için...
ben kayıtlabilirim. yani yardımcı olabilirim.
PHP konusundaki deneyimim için sitemi incelemeniz yeter. bana : softaquastyle-et-Hotmail-nokta-com adresinden ulaşabilirsiniz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!