|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Deppo.com (Yerime Eleman)
Merhaba; Deppo e-ticaret firması kendi alanındak ilk firmalardan biridir. Benim okul dolayısıyla işyerimden ayrılmam gerektiği ve ayrıldığım için yerime bir arkadaşı bulmam rica edidi ben de sizlerden birinin yerime uygun olabileceğinizi düşündüm. Deppo'daki görevim; statik olarak hazırlanan bazı sayfaların DW kullanarak istenildiği şekilde düzenlenmesi; Üye listelerinin takibi; haftalık olarak atılan maillerden çıkarılması istenen kullanıcıların çıkarılması, eklenmesi; Sayfada görülecek olan sorunların programcı şirkete iletilmesi ve takibi; Sayfaya eklenmesi düşünülen yeni opsiyonlar için programcı şirketten teklif isteme, teklifi yorumlama; takibi vb.. ve buna benzer; yarı teknik - yarı dinamik şekilde çalışılcak.. Part-time bir arkadaş aranıyordu yalnız full time olarak da başvuru yapabilirsiniz; aşağıdaki özellikleriniz varsa bence bu işin altından kalkabilirsiniz: - HTML bilgisi.. - İnternet Tecrübesi (ne nedir, ne neden olur, neyi nerden bulabilirim..) - İş takip becerisi (ben pek beceremiyodum işin burasını, sizin becermeniz lazım ).. Esnek çalışma saatleri pek sorun olmuyor; yine de konuşursunuz; ben en son saat hesabı olarak maaş alıyordum. (300-400 milyon arası değişiyordu.) Yer olarak da İş Kulelerinde çalışmaya uygunsanız cv nizi bir gönderin derim.. info@deppo.com email adresine başvurmanız gerekmektedir. Bu arada iş ile ilgili Anıl bunu nasıl yapıyodu ? sorularına ben kndim gelip ya da telefonda bilgilendirip yardımcı olacağım. ilk defa bir iş ilanı yazıyorum; umarım anladınız nasıl bir arkadaş arandığını; teşekkürler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!