|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
[İş aranıyor] bir arkadaşıma tabi :)
arkadaşlar merhaba eğlenceli, kafadengim ve sevdiğim, saygı duyduğum grafiker bir arkadaşım şu andaki işyerinden çok rahatsız durumda olduğundan verilmli olabileceği daha iyi bir iş aramakta.. standart dışı ilginç cv'si aşağıdaki adreste kendisi ile irtibata geçmek isteyenler için mail adresi : kabay@ops.com.tr http://www.designsofme.com/GF/keziban.jpg yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: [İş aranıyor] bir arkadaşıma tabi :)
Cv dediğin gibi ilginç (+ anlamda ) olmuş. Klasik cv ler çok sıradan geliyordu bana. Bu tarz bi cv ile sanki rakiplerine fark atmış gibi geldi
Birde kullandıgı programları yazsaydı daha şık dururdu... Umarım arkadaşın istediği işi bulur... Kolay gelsin...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [İş aranıyor] bir arkadaşıma tabi :)
İlgi çekici ve değişik bir cv
Bir iki cümlede düzeltme yaparsa gösterdiği özen %100 olacak. - İş Tanımlamamı Nasıl Görüyorum? başlığındaki ikinci paragrafta "Kendinelerine..." diye başlayan bir cümle var: kendilerine olacak. - Kendimde Nasıl Bir Değişim İstiyorum başlığındaki birinci paragraf ikinci cümlede "donanımlarımı" kelimesinden sonra virgül koyulmalı. Dikkat çeker mi bilmem ama düzeltilse fena olmaz ![]() Yukarıda gözüme çarpanlar bir yana bu cv'yle aradığı işi bulacağına inanıyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!