|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Grafik Tasarımcı Aranıyor ...
Ajans 27 bünyesinde uluslararası firmalara tasarım hizmeti veren ekibimizde görev alacak, reklam ajansı tecrübesi olan grafik tasarımcılar aramaktayız. Başvuruda bulunacaklarda reklam ajansı tecrübesi, Freehand ve Photoshop bilgisi kesinlikle aranmaktadır. Başvurular için: info@yirmiyedi.com adresine mail atınız. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Grafik Tasarımcı Aranıyor ...
ajansı bilmiyorum da sen kimsin bu soruyu soruyorsun; ajansı anladık, iş vermek istiyorlar ve ne ala, gelmişler foruma da sen bu şekilde bir tavırla niye onları ürkütüyorsun ki? yapmaaycaksan işi konuşma, mesaj kirliliği yaratma boş yere.
türküz ya... iş yok iş yok diye ağlarız, iş verirler adamlara kızarız... merak eden sitesine bakar, siteleri yoksa -ki olması da gerekmiyor basılı işlerle uğraşan bir ajansın o kadar da- sorup soruşturursun, reklamcılar derneği var, grafikerler meslek kuruluşu var... ama bir işe girerken siz bu kadar sorgulama yapar mısınız bilmem, ama ben yapmam; 1-2 bakınırım, o da yeter. |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
sitelerine bir bak istersen
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Eflatun,
Yukarıda adı geçen firmayla ilgili bildiğin birşey varsa,bizimle de paylaşabilirsin. Ayrıca bu nasıl bir uslup boyle: sen bakınmaya devam et vs vs forum içerisinde, diğer üyelere tepeden bakan zihniyeti ve agresif yaklaşımları kınıyorum. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ajans 27 sitesinin girişi çok hoşuma gitti. İşlerini ve sitelerini tekrar gezmek isterim.
Not: Artı olarak, gerçekten nezaket insanlar arasında doğru bir yaklaşımdır. Yılların emeğini ve güzelliğini bir iki sözle harcamak savurganlık olmaz mı ? Birbirimizi göremesekte hepimiz gerçek insanlarız. Ayrıca kişilerin gönderdiği mesajlardan rahatsızlık duyan her üye kişinin postunu oylayıp (+) ve (-) puan verip nedenlerini kalıcı hale getirme hakkı vardır.
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im Mesaj ssonmez tarafından 26.03.2004 (09:33) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
simdi bir cok arkadasa provakativ gelmis olabilir.
demek istedigim su. ucuz etin yahnisi yavan olurmus" ikincisi "emosyonal inteligenz" denen bi olay var. anladigim kadariyla . cevap verenler bunlari pek kavrayamaislar ve sadece ipin ucundan tutuyorlar. yabanci forumlarda böyle insanlari yer bitirirler. ben kimseye tepeden bakmiyorum. insanlarin kendilerine bakmalarina ve kendilerine ceki düzen vermelerini istiyorum. eger yapmak istemiyorlarsa kendilerinin bileci is kaldiki, buraya yazi yazan herkesi elestirme hakkina sahibim. haklarinda hic bir sey bilmiyorum. zaten benim hosuma gitmeyen olay o. internet sayfalari var, madem ciddi anlamda profesyonel calisiyorlar. adam akilli kendilerini tanitsinlar. ben sayfalarini elestirmem. gerek de duymuyorum. ama buraya ilan verdikleri andan itibaren kendilerini sorumlu hissetmek zorundalar. o zaman benim gibi birileri cikar, onlari elestirir vede ciddiye almaz. dikkat ediyorumda son zamanlarda burada emzikliler dolasmaya baslamis. isteyen istedigi puanai verebilir, ama forumun ortamini da bozmayada hakki yoktur. yani ben bu insanlarin kim oldugunu bilmek istiyorum. yaptiklari isleri görmek istiyorum, is veren kadar is arayaninda buna hakki vardir. |
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!