»
[Eleman Arıyoruz] PHP Programcısı
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
[Eleman Arıyoruz] PHP Programcısı
Firmamız için aşağıdaki özelliklere sahip yada yakın iş arkadaşları arıyoruz. Müracatların info[at]infratech.com.tr adresine yapılmasını rica ederiz. * PHP Bilgisi. Tercihen PEAR ve Smarty kullanmış * Temiz kod yazabilecek ve yazılım geliştirmede aktif rol alacak. * İyi derecede SQL bilgisine sahip. Normalizasyon standartlarına hakim. * Tercihen birçok RDBMS sistemleri ile çalışmış ve bu da nedir demiyecek.(MSSQL, MySQL, Oracle, DB2 v.b) * İyi derecede HTML bilgisine sahip. Herhangi bir editor ile HTML kodlayabilecek. * Tercihen görsel tasarımdan da anlayan. * Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek. * Bilmediği bir konu ile karşılaştığında nasıl ilerlemesi gerektiğini bilen. RTFM nedir bilen. web ortamında intranet ortamları için ciddi uygulamalar geliştirmek üzere genç kadromuza yeni arkadaşlar arıyoruz. // ilanı birlikte çalıştığım bir firma olan www.infratech.com.tr adına buraya gönderiyorum, çalışma ortamının süper olduğunu şahsi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim. Çalışacağınız projede bir o kadar süper.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: [Eleman Arıyoruz] PHP Programcısı
İş yerinin koz yatağında olması bir (-) tarafı oluşturdu. Ama yinede bir görüşek isterdim. İsteklerin bir çoğuna uygun bir yapıp var ( Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek. hariç
)Not: 4-5 tane farklı hesaplardan email atmam rağmen ulaşamıyorum, Relay vermemiş galiba server. 'info@infratech.com.tr',10.04.2004 16:42 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1) veya 'info@infratech.com.tr',10.04.2004 16:35 550 5.7.1 <info@infratech.com.tr>... Relaying denied
St. Nonstop Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Aziz DURMAZ Mesaj stNonStop tarafından 10.04.2004 (22:42) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!