|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[Web Tasarımcısı] Garanti Teknoloji
Garanti Bankasının IT şirketi Garanti Teknoloji'de görevlendirilmek üzere web tasarımcısı aranmaktadır. Kısaca benim ayrıldığım pozisyona bir arkadaş arıyoruz. -------------------------------------------------------------------------- * web odaklı grafik tasarım konusunda (web sitesi, banner, interface tasarımı) deneyimli. Daha önce en az iki web sitesinin tasarım ve uygulamasını yapmış, * HTML, JavaScript, CSS, Macromedia flash Actionscript (opsiyonel), ajax(opsiyonel), web 2.0 protokol ve formatları konusunda bilgili, * Windows işletim sistemi üzerinde; - Tasarım konusunda Adobe Photoshop, Adobe image Ready(opsiyonel) , Adobe illustrator (opsiyonel), Macromedia flash, Macromedia Freehand (opsiyonel), Macromedia Fireworks programlarına hakim; - web uygulama konusunda Macromedia Dreamweaver’a hakim; - FTP, Telnet uygulamalarında genel bilgi sahibi, - İşletim konusunda Microsoft Office uygulamalarına hakim, * 4 yıllık üniversite mezunu, * İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, * Erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış, ya da en az 2 yıl tecilli olunması gerekmektedir. ------------------------------------------------------------------------------//// Yukardaki Kariyer.net'te yeralan ilanımızdır. İlgilenen arkadaşlar başvurularını yine Kariyer.net üzerinden yapabilirler... İş tanımından biraz bahsedersek Garanti.com.tr, Paragaranti.com ve Doğuş holding bünyesindeki onlarca siteye görsel ve uygulama desteği vermek. IT uygulamaları için arayüz geliştirmek. Yüzlerce projeye görsel destek vermek. Kişisel birkaç ekleme; - Yenilikleri takip edip uygulamaktan keyif alan, - Jacob Nielsen'i tanıyan, - Frontpage'den nefret eden, - .htm değil .HTML uzantısını kullanan, - Görsellik kadar "file size" a da önem veren, - Speedy Gonzales kadar hızlı çalışabilen, - Ve Türkiye'nin en büyük IT şirketlerinden birinde çalışmak isteyen arkadaşları bekliyoruz....... _____________________________________ Sorularınızı bana forumdan veya özel mesaj olarak iletebilirsiniz.... Mesaj yunus::t tarafından 07.03.2007 (10:54) yeniden düzenlendi. Açıklama: Yeniden devreye alma |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [Web Tasarımcısı] Garanti Teknoloji
Bu ilanı uzun aradan sonra tekrar aktive ediyorum.
Çeşitli güncellemeler yaptım. İlgilenen arkadaşlar bana özel mesajla da sorularını iletebilirler. Ama ayrılalı 2.5 sene oldu unutmayın. ![]() Bu arada ilanın web adresi; Kariyer.net İlanı |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!