Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İş İmkanları, İlanlar » Ambalaj Tasarimcisi Araniyor

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.06.2004   #1 (permalink)

faydalinotlar's Avatar

Yer: istanbul
Ambalaj Tasarimcisi Araniyor

Ambalaj sektöründe..

Tifdruk baski sisteminde üretim yapan firmamızda
var olan Repro ve grafik Servisinde,
ambalaj tasarimi yapabilecek
tasarımcı aranıyor.

Ilgılenen arkadaslarin cv'lerini
email ile gonderebilirler.

Tasarımcının YAŞ AKTI SORUNU YOKTUR.
30 Yaş üstü tasarimcilar bas vurabilir.

Yapilan Tasarimlarin Türleri
Şeker, bisküvi, çikolata, gofret
ürün ve torba ambalajlari genel sınıflandirma

Firma Anadolu Yakasinda
Calışma Saatleri Sabit
08:30-18:00
Servis Vardir
Hafta Sonu Tatil
faydalinotlar şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 16.07.2004   #2 (permalink)

mustafadagci's Avatar

Yer: İzmir
Re: Ambalaj Tasarimcisi Araniyor

Barem Ambalaj Ltd. Şti.
Organize Sanayi Bolgesi No:10
Tire/İZMİR Telefon 0232 513 51 48 (Direkt)
E-posta mustafadagci@msn.com
Mustafa Dağcı
Kişisel Bilgi  Medeni durum: Evli – 2 Çocuk Babası
 Yaş: 47
 Doğum Yeri: ADANA
Mesleki hedefi 1970 – 1990 yılları arasında yaşadığım ve Boğaziçi Ünv. İşletme Bölümü’ne birincilikle giren oğluma yakın, ciddi bir işyerinde mesleğime devam etmek ve ileride sorumluluk sahibi bir yönetici olabilmek
Eğitimi  Yılsız Ünv. Mühendislik Fak. – Makine Mühendisliği Bölümü
İlgi alanları, etkinlikler Mac ve PC Bilgisayarlarda her türlü grafik programları ve bunun yanında web Sayfası Tasarımı
Bildiği diller Orta derecede İngilizce ve az derecede Arapça (Arapça Dizgi Yapabilirim)
İş deneyimi 3 Yıl - Pikaj Montaj Milli Gazete İstanbul
3 Yıl - Mac’ de Sayfa Tasarımı ve Montaj Ahsen reklam İstanbul
4 Yıl - Mac’de grafik Tasarım ve Montaj Mopak Kağıt İzmir
3 Yıl - PC’de grafik Tasarım ve Film-Montaj Egepak Amb. İzmir
3 Yıl - PC’de grafik Tasarım ve Film-Montaj Metropak Amb. İzmir
4 Yıl – Pc ve Mac’de grafik Tasarım Montaj Barem Amb. İzmir
(Barem Ambalaj’da halen işe devam ediyorum)

Bilgi alınabilecek kişiler Recep Taşyanar – Barem Ambalaj – İşveren – 0232 513 51 40
Kemal Güven – Metropak Ambalaj – İşveren
Fırat Üğütmen – Egepak Ambalaj – İşveren – 0232 853 88 88
Kısaca sahip olduğu nitelikler  1990 yılına kadar İstanbulda öğrenci iken gazete ve dergilerde Film-Montajcı ve daha sonra Mac’de dergi hazırlığı yaptım. İslam Dergisi’nin tasarlanıp hazırlanmasının bilgisayar ortamına taşınmasını ben başlattım ve 2 yıl kadar servis şefi olarak çalıştım. Asker dönüşü İzmir’e yerleşince çevre değişikliği nedeniyle Makine Mühendisi olarak iş bulamayınca tekrar basım sanayinde çalıştım. Film-Montaj-Reprodüksiyonla beraber 14 yıldır grafiker olarak hem PC’de ve hem de Mac’de çalıştım. Çalışma ortamım genellikle Ambalaj Fabrikalarında olduğundan bu işlerin her kademesinden haberdarım. Eğitimimin katkısıyla yabancı dil bildiğimden her yeni proğrama kolay adapte olurum.
mustafadagci şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

araniyor , tasarimcisi , ambalaj

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 08:46.