|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ambalaj Tasarimcisi Araniyor
Ambalaj sektöründe.. Tifdruk baski sisteminde üretim yapan firmamızda var olan Repro ve grafik Servisinde, ambalaj tasarimi yapabilecek tasarımcı aranıyor. Ilgılenen arkadaslarin cv'lerini email ile gonderebilirler. Tasarımcının YAŞ AKTI SORUNU YOKTUR. 30 Yaş üstü tasarimcilar bas vurabilir. Yapilan Tasarimlarin Türleri Şeker, bisküvi, çikolata, gofret ürün ve torba ambalajlari genel sınıflandirma Firma Anadolu Yakasinda Calışma Saatleri Sabit 08:30-18:00 Servis Vardir Hafta Sonu Tatil
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Ambalaj Tasarimcisi Araniyor
Barem Ambalaj Ltd. Şti.
Organize Sanayi Bolgesi No:10 Tire/İZMİR Telefon 0232 513 51 48 (Direkt) E-posta mustafadagci@msn.com Mustafa Dağcı Kişisel Bilgi Medeni durum: Evli – 2 Çocuk Babası Yaş: 47 Doğum Yeri: ADANA Mesleki hedefi 1970 – 1990 yılları arasında yaşadığım ve Boğaziçi Ünv. İşletme Bölümü’ne birincilikle giren oğluma yakın, ciddi bir işyerinde mesleğime devam etmek ve ileride sorumluluk sahibi bir yönetici olabilmek Eğitimi Yılsız Ünv. Mühendislik Fak. – Makine Mühendisliği Bölümü İlgi alanları, etkinlikler Mac ve PC Bilgisayarlarda her türlü grafik programları ve bunun yanında web Sayfası Tasarımı Bildiği diller Orta derecede İngilizce ve az derecede Arapça (Arapça Dizgi Yapabilirim) İş deneyimi 3 Yıl - Pikaj Montaj Milli Gazete İstanbul 3 Yıl - Mac’ de Sayfa Tasarımı ve Montaj Ahsen reklam İstanbul 4 Yıl - Mac’de grafik Tasarım ve Montaj Mopak Kağıt İzmir 3 Yıl - PC’de grafik Tasarım ve Film-Montaj Egepak Amb. İzmir 3 Yıl - PC’de grafik Tasarım ve Film-Montaj Metropak Amb. İzmir 4 Yıl – Pc ve Mac’de grafik Tasarım Montaj Barem Amb. İzmir (Barem Ambalaj’da halen işe devam ediyorum) Bilgi alınabilecek kişiler Recep Taşyanar – Barem Ambalaj – İşveren – 0232 513 51 40 Kemal Güven – Metropak Ambalaj – İşveren Fırat Üğütmen – Egepak Ambalaj – İşveren – 0232 853 88 88 Kısaca sahip olduğu nitelikler 1990 yılına kadar İstanbulda öğrenci iken gazete ve dergilerde Film-Montajcı ve daha sonra Mac’de dergi hazırlığı yaptım. İslam Dergisi’nin tasarlanıp hazırlanmasının bilgisayar ortamına taşınmasını ben başlattım ve 2 yıl kadar servis şefi olarak çalıştım. Asker dönüşü İzmir’e yerleşince çevre değişikliği nedeniyle Makine Mühendisi olarak iş bulamayınca tekrar basım sanayinde çalıştım. Film-Montaj-Reprodüksiyonla beraber 14 yıldır grafiker olarak hem PC’de ve hem de Mac’de çalıştım. Çalışma ortamım genellikle Ambalaj Fabrikalarında olduğundan bu işlerin her kademesinden haberdarım. Eğitimimin katkısıyla yabancı dil bildiğimden her yeni proğrama kolay adapte olurum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!