»
PHP programcısı arıyorum.!!
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
PHP programcısı arıyorum.!!
Yapmakta olduğum bir site için PHP altyapı sağlayacak bir programcı arkadaş arıyorum. Amatör ruhlu profesyonel arkadaşa ihtiyacım var. Çünkü çok fazla para veremem. (50$ - 100$ arası) PHP den çok iyi anlayan arkadaşlar lütfen benimle temasa geçsinler. Bir konuşalım, belki anlaşırız. osman@osmanarslan.com icq:1134 83 746 MSN: zoclub@hotmail.com
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: PHP programcısı arıyorum.!!
Açıkcası neler yapılaması gerektiğini belirtirsen ve böyle bir konuyu iş imkanları bölümü altında açarsan daha iyi olur kanımca. Artı bakalım bizim amatörlüğümüz ve prfoesyonelliğimiz bu işi kaldırabilecek yapıda mı anlayalım
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bir haber sitesi. Kişisel bir girişim. Tek başımayım yani. Tasarımı hallettim. Şimdi profesyonel* arkadaşlar bana kızacaklar biliyorum ama, gerçekten karşılığında çok az para verebilirim. İşte bir haber sitesinde neler olacaksa benimkinde de onlar olacak. Anket, haber ve resim yükleme, banner yönetimi. Manşet yönetimi.CSS dosyaları. İstatistikler vs..
*Profesyonelden kastım, hayatını tamamen programcılıkla kazanan insanlar. Öte yandan bir yandan okuyup freelance - part time olarak bu işi yapan bir arkadaş herhaldee teklifime daha olumlu bakacaktır.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yok canım, niye kızsınlar...
yardım istemişsin sadece, hem de para teklif ederek. Olumlu bakan cevap verir, olumlu bakmayan ise hiç bir şey yazmaz Ben anlasam bir şeyler kurcalardım ama hiç kafam basmaz...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Kendi fikrimce her işi kendim yapmayı severim. Hata ayıklamak kolay oluyor diye. Ama bir tavsiyede bulunacam. Hiç hazır portal programlarını incelemeyi düşündün mü bu istediklerin neredeyse klasikleşmiş ve bunları bulabileceğin bir çok hazır portal yazılımı ve modülleri var. Onların üzerinde modifikasyonlar yapman çok daha kolay olur. Kısıtlı olan bütçen sana kalır
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|