»
Grafiker
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: GrAfİkEr
Herşeyden önce yardımın işe yaraması kendine güven ve hayata bakış açısını değiştirmekle başlar. Durmak da bir seçim sonuçta
Ama hayata döndürülmek için yaptığın işleri göstermen gerekmez mi? Önce vermelisin ki sonra alabilesin değil mi?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Re: GrAfİkEr
haklısın heady... ama pek fazla iş cıkartamadım daha, ogrenmekle gectı gecen agustosto export yapamıyordum dusunun ... art dırector un verdıgı dekupelerı yazıları kadrajlamalrı yapıyodum , cogu basılan ıste katkım olmustur ama,tommy , swatch, 1000a, anne cleın gıbı... cunku musterıler saglamdı ve en ufak hata maddı manevı ınsanı cokertırdı o yuzden dırekt baskıya kadar ısı goturemıyordum ve goturemezdım cunku bılgım kısıtlıydı, gercı kımse dort dortluk bılmıyordur bu programları , kullanılmayan o kadar cok sey varkı...su andada unutmıyım dıye ınternetten buldugum derslerı uygulamaya calısıyorum, cunku 5 ay oldu ajanstan ayrılalı...onlar gıttı www.gendesign.com.tr yi kurdular bız kaldık ne yapalım saglık olsun...ama yıkılmadım daha...dogacaktır bırgun vaadettıgı gunler HAK kın ....
sevgı ve saygılarımla saİnt James Byran DEAN |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!