|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: manisa
|
Stajer Grafiker
Merhaba Arkadaşlar Şu an manisada ikamet etmekle birlikte yakında üniversite dolayısıyla Istanbul'a geleceğim. Yaklaşık 4-5 yıldır web tasarım, grafik tasarımla ilgileniyorum. Malesef manisada bu işin piyasası olmaması dolayısıyla şimdiye kadar herhangi bir ajans deneyimim olmadı. Deneme-yanılma yoluyla, kitaplardan vs kendimi geliştirmeye çalıştım. Dreamweaver ve photohopta uzmanlaştım daha çok. Corel draw, freehand gibi programlarında ise pek fazla uygulama yapma imkanım olmadı. Ama grafik konusunda kendimi geliştirebileceğime inanıyorum... Demek istediğim bir yandan üniversitede okurken bir yandan da kendimi geliştirebileceğim ve azda olsa harçlığımı çıkarabileceğim bir şirkette stajer grafiker olarak çalışmak istiyorum. Dilerseniz yaptığım çalışmaları da paylaşabilirim. Bildiğim kadarıyla forumda istanbulda bu sektörde çalışan oldukça arkadaş var. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekküler... Mustafa Akal mustafamektup@Hotmail.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Stajer Grafiker
Kendine bir portfolio hazirlamani öneririm, yaptigin calismalari görmek lazim. Senin gibi sirada cok arkadas var, seni öne gecirecek olan yaptigin calişmalarin kalitesi ve yaraticiligin olacaktir.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!