Zoque.Forum
»
[Eleman Arıyoruz] Grafiker
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
[Eleman Arıyoruz] Grafiker
Pixel Studio reklam Ajansı'nda ofset konusunda çalışmak isteyen grafiker arkadaşlar arıyoruz. Photoshop ve Freehand programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, ofset konusunda tecrübeli olmak aradığımız kriterlerdir. Güzel Sanatlar grafik bölümünden mezun olmak tercih sebeplerinden biri olacaktır.
Başvuru yapacak arkadaşlar cv'lerini info@studiopixel.org adresine yada 0232 4645349 numaralı fax'a yollayabilirler. Başvuran arkadaşların kişisel bilgileri kesinlikle gizli tutulacaktır. İlginize şimdiden teşekkürler. Deniz Arkan |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: [Eleman Arıyoruz] Grafiker
yolun izmire düşerse uğramanı dilerim. yorumun için teşekkürler
![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
çok beyendim ilan1 gerçekten..Örnek olmas1 dilegiyle..
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Hem PC hem de Mac kullanabilen 20 yılı aşkın Pikaj-Montaj-Film-Reprodüksiyon ve grafik tasrımcıyım. 1990 yılından beri izmir'de yaşıyorum. Kızımın okulunun da Tire ilçesi'nde bulunması dolayısıyla Tire'de BAREM AMBALAJ'da Mac ve PC operatörü olarak çalışıyorum.
Sunacağınız imkanlar uygun olursa İzmir'deki evime dönmeyi düşünüyorum. Şu anda Mac'de Adobe illustratör ve Photoshop kullanıyoruz. Bir müddet Freehand de kullandık. PC'de de Corel Draw'ı ders verecek derecede iyi kullanırım. MUSTAFA DAĞCI |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!