|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
(Eleman Arıyoruz) Web Designer
-------------------------------------------------------------------------------- Ajansımızın interaktif bölümünde çalşmak üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arıyoruz: - Photoshop'u ileri seviyede kullanabilen - Dreamweaver, Homesite, Fireworks programlarından en az birine iyi derecede hakim, HTML bilen - flash programına en az orta düzeyde hakim - JavaScript, CSS bilen - FTP ile internete dosya aktarabilecek - kurumsal web siteleri ve (animated gif ve flash) banner hazırlayabilecek - Interaktif CD-ROM çalışması yapabilecek - (Baskı işlerinden anlıyor olmak bir avantajdır. ) Ekip çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Keyifli bir çalışma ortamımız var. Katılacak arkadaşın bu ortama uyum sağlaması bizim için çok önemlidir. Ajansımız Erenköy'dedir. İlgilenenlerin CV ve varsa çalışma örneklerini ik@fikircumhuriyeti.com adresine yollamalarını rica ediyoruz. NOT: Pozisyon fulltime'dır. Hakkımızda bilgi için: www.fikircumhuriyeti.com Mesaj interaktive tarafından 27.09.2004 (17:07) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: (Eleman Arıyoruz) Web Designer
yazın bu ajans ile yaptığım görüşme sonucu bütçelerinin max. 1 milyar dolaylarında olduğunu size söyleyeyim...
iş çizgisi olarak da daha çok katalog ve perakende temizlik ürünleri ağırlıklı bir müşteri portföyüne sahip ve multimedyaya -özellikle de eldeki hazır müşterilerin cd-rom üzerinde ürün kataloglarını vs yapmak istemekteler (idi). proje gelişitirecek/yaratacak bir multimedya ajansı/departmanından çok var olan müşterilere in-house destek verilmesi söz konusu. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir şirketin başvuru yapan kişilerin bilgilerini gizli tutması (misal "cgencer" geldi, bizden xxx lira ücret talep etti, şunları şunları iyi biliyor ama, şu yönü zayıf gibi bir açıklama yapmaması gerektiği gibi ), başvuruda bulunmuş kişilerin de şirketin işe alım bilgilerinin gizliliğine dikkat etmesi gerekmez mi ?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Bence evet. Gizli tutmalıydı.
Sebebi şu. İş için eleman ararsınız çok sıkışırsınız. Bakarsınız 1 milyar yetmedi verirsiniz 1,5 milyar. İkinci olarak çok olumsuz bir durum olur mesela firma maaş ödemez. Evet uyarırsınız. Haklı bir neden. Ama bir elemanın işveren tarafından öğreneceği bazı bilgiler o anda pazar şartlarında oluşur. Bu normaldir. Kişinin aklına uyar, firmanın isteklerine uyar. Uymazsa teşekkür edersiniz. Gizlilik prensiplerine gelince. Pek çok insan kaynakları sitesi ve kurumu kişisel başvuruları ve yetenek ve eksiklerinizi saklı tutar. Bu insan haklarına uygun davranış. Şimdi bu firma cevap verip evet bizde @cgencer'i tanıyoruz. İyidir hoştur ama gözünün üstünde kaşı vardır demez. Pek doğru olmaz. Doğrusu firma ile gidip görüşmek başvurmak. Başvurmayacak kişilerin ise bu bölüme çok önemli nedenler olmadıkça mesaj yazmaması. İş teklifleri sadece işveren ve iş başvurusu yapan tarafından tartışılmalı. Konu üzerinde tartışmak için lütfen small talk ta bir konu açın. Bbu url yi verin "Bu adresteki iş ilanı için itirazım var" deyin. Böylece uzun zamandır tek tartışma çıkmadan iş / işçi arayışı gerçekleşsin.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
+1 kesinlikle hayır diyorum.
@cgencer bu sirket hakkında kötü bir yorumda bulunmuyor ki, gidip görüşüldüğü takdirde orada duyabileceklerimizi söylüyor. ne şirketin vaktini ne de bizim vaktimizi çalmamak için istedikleri elemanın nitelikleri ve elemana verebilecekleri, çalışma koşulları hakkında bu tür yorumlar yapılması bence çok sağlıklı..
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 28.09.2004 (11:14) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
İş ilanı ile ilgili açıklanmanın veya karşılıklı görüşmeler esnasında oluşan bilgilendirmenin hangi kaynaktan geldiği ile ilgili idi. Bahsi geçen mesajdaki bilgilendirmeyi ilanı veren şirket/kişi aktarmak istese idi buraya yazardı, iş görüşmesi yapılmış bir kişinin şirket dışından bu bilgileri aktarması bana pek alışıldık bir durum gibi gelmedi. Durumu tam tersine çevirip örnek vermek gerekirse; iş görüşmesi yaptığınız bir şirketin görüşmede sunduğunuz şartları, denk geldiği bir zamanda, forum gibi birçok kişiye açık bir platformda (bakın ahmet, xxx lira maaş istiyor, prim,tatil vs. istiyor, haberiniz olsun, ona göre görüşün) şekli ile sunsa idi bu pek hoş olmazdı diye tahmin ediyorum. bunları da cgencer, fikircumhuriyeti creative/interactive özelinde söylemiyorum. Adı geçen kurum veya kişiyi bağlayıcı bir tarafı olması için değil de, bugüne kadar "doğru olan" diye kabul edilenlerde (en azından kendi çevremde gördüklerimde) bir yanlışlık mı var acaba diye yazıyorum. Herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
belkide her görüşülen kişiye sunulan bütçe farklı idi... kimbilir...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!