Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İş İmkanları, İlanlar » (Eleman Arıyoruz) Web Designer

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 27.09.2004   #1 (permalink)

Yer: istanbul
(Eleman Arıyoruz) Web Designer

--------------------------------------------------------------------------------

Ajansımızın interaktif bölümünde çalşmak üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arıyoruz:

- Photoshop'u ileri seviyede kullanabilen
- Dreamweaver, Homesite, Fireworks programlarından en az birine iyi derecede hakim, HTML bilen
- flash programına en az orta düzeyde hakim
- JavaScript, CSS bilen
- FTP ile internete dosya aktarabilecek
- kurumsal web siteleri ve (animated gif ve flash) banner hazırlayabilecek
- Interaktif CD-ROM çalışması yapabilecek
- (Baskı işlerinden anlıyor olmak bir avantajdır. )

Ekip çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Keyifli bir çalışma ortamımız var. Katılacak arkadaşın bu ortama uyum sağlaması bizim için çok önemlidir.

Ajansımız Erenköy'dedir.

İlgilenenlerin CV ve varsa çalışma örneklerini ik@fikircumhuriyeti.com adresine yollamalarını rica ediyoruz.

NOT:
Pozisyon fulltime'dır.

Hakkımızda bilgi için: www.fikircumhuriyeti.com

Mesaj interaktive tarafından 27.09.2004 (17:07) yeniden düzenlendi.
interaktive şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.09.2004   #2 (permalink)

cgencer's Avatar

Re: (Eleman Arıyoruz) Web Designer

yazın bu ajans ile yaptığım görüşme sonucu bütçelerinin max. 1 milyar dolaylarında olduğunu size söyleyeyim...
iş çizgisi olarak da daha çok katalog ve perakende temizlik ürünleri ağırlıklı bir müşteri portföyüne sahip ve multimedyaya -özellikle de eldeki hazır müşterilerin cd-rom üzerinde ürün kataloglarını vs yapmak istemekteler (idi).
proje gelişitirecek/yaratacak bir multimedya ajansı/departmanından çok var olan müşterilere in-house destek verilmesi söz konusu.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 28.09.2004   #3 (permalink)

codelive's Avatar

Yer: İstanbul

Bir şirketin başvuru yapan kişilerin bilgilerini gizli tutması (misal "cgencer" geldi, bizden xxx lira ücret talep etti, şunları şunları iyi biliyor ama, şu yönü zayıf gibi bir açıklama yapmaması gerektiği gibi ), başvuruda bulunmuş kişilerin de şirketin işe alım bilgilerinin gizliliğine dikkat etmesi gerekmez mi ?
Old 28.09.2004   #4 (permalink)

sahip's Avatar

Alıntı:
codelive tarafından gönderilen mesaj:
başvuruda bulunmuş kişilerin de şirketin işe alım bilgilerinin gizliliğine dikkat etmesi gerekmez mi ?
bence hayır,
sahip şu an çevrimdışı  
Old 28.09.2004   #5 (permalink)

ssonmez's Avatar

Yer: Şehr-i İstanbul - Kıtaların Busesi
Görsel: 104

Bence evet. Gizli tutmalıydı.
Sebebi şu. İş için eleman ararsınız çok sıkışırsınız. Bakarsınız 1 milyar yetmedi verirsiniz 1,5 milyar.
İkinci olarak çok olumsuz bir durum olur mesela firma maaş ödemez. Evet uyarırsınız. Haklı bir neden.

Ama bir elemanın işveren tarafından öğreneceği bazı bilgiler o anda pazar şartlarında oluşur. Bu normaldir. Kişinin aklına uyar, firmanın isteklerine uyar. Uymazsa teşekkür edersiniz.

Gizlilik prensiplerine gelince. Pek çok insan kaynakları sitesi ve kurumu kişisel başvuruları ve yetenek ve eksiklerinizi saklı tutar. Bu insan haklarına uygun davranış. Şimdi bu firma cevap verip evet bizde @cgencer'i tanıyoruz. İyidir hoştur ama gözünün üstünde kaşı vardır demez. Pek doğru olmaz.

Doğrusu firma ile gidip görüşmek başvurmak. Başvurmayacak kişilerin ise bu bölüme çok önemli nedenler olmadıkça mesaj yazmaması.

İş teklifleri sadece işveren ve iş başvurusu yapan tarafından tartışılmalı.
Konu üzerinde tartışmak için lütfen small talk ta bir konu açın.
Bbu url yi verin "Bu adresteki iş ilanı için itirazım var" deyin.

Böylece uzun zamandır tek tartışma çıkmadan iş / işçi arayışı gerçekleşsin.
ssonmez şu an çevrimdışı  
Old 28.09.2004   #6 (permalink)

+1 kesinlikle hayır diyorum.

@cgencer bu sirket hakkında kötü bir yorumda bulunmuyor ki, gidip görüşüldüğü takdirde orada duyabileceklerimizi söylüyor.

ne şirketin vaktini ne de bizim vaktimizi çalmamak için istedikleri elemanın nitelikleri ve elemana verebilecekleri, çalışma koşulları hakkında bu tür yorumlar yapılması bence çok sağlıklı..

Mesaj hizir tarafından 28.09.2004 (11:14) yeniden düzenlendi.
hizir şu an çevrimdışı  
Old 28.09.2004   #7 (permalink)

codelive's Avatar

Alıntı:
hizir tarafından gönderilen mesaj:
@cgencer bu sirket hakkında kötü bir yorumda bulunmuyor ki, gidip görüşüldüğü takdirde orada duyabileceklerimizi söylüyor.
zaten konu(veya düşüncem) iş ilanı ile ilgili yapılmış iyi/kötü yorum değil.
İş ilanı ile ilgili açıklanmanın veya karşılıklı görüşmeler esnasında oluşan bilgilendirmenin hangi kaynaktan geldiği ile ilgili idi. Bahsi geçen mesajdaki bilgilendirmeyi ilanı veren şirket/kişi aktarmak istese idi buraya yazardı, iş görüşmesi yapılmış bir kişinin şirket dışından bu bilgileri aktarması bana pek alışıldık bir durum gibi gelmedi.

Durumu tam tersine çevirip örnek vermek gerekirse;
iş görüşmesi yaptığınız bir şirketin görüşmede sunduğunuz şartları, denk geldiği bir zamanda, forum gibi birçok kişiye açık bir platformda (bakın ahmet, xxx lira maaş istiyor, prim,tatil vs. istiyor, haberiniz olsun, ona göre görüşün) şekli ile sunsa idi bu pek hoş olmazdı diye tahmin ediyorum.

bunları da cgencer, fikircumhuriyeti creative/interactive özelinde söylemiyorum. Adı geçen kurum veya kişiyi bağlayıcı bir tarafı olması için değil de, bugüne kadar "doğru olan" diye kabul edilenlerde (en azından kendi çevremde gördüklerimde) bir yanlışlık mı var acaba diye yazıyorum.

Herkese kolay gelsin.
Old 29.09.2004   #8 (permalink)

a.bingor's Avatar

Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj:
yazın bu ajans ile yaptığım görüşme sonucu bütçelerinin max. 1 milyar dolaylarında olduğunu size söyleyeyim...
iş çizgisi olarak da daha çok katalog ve perakende temizlik ürünleri ağırlıklı bir müşteri portföyüne sahip ve multimedyaya -özellikle de eldeki hazır müşterilerin cd-rom üzerinde ürün kataloglarını vs yapmak istemekteler (idi).
Belkide o zamanki maaş o kadar idi...
belkide her görüşülen kişiye sunulan bütçe farklı idi...
kimbilir...
a.bingor şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

designer , web , ariyoruz , eleman

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 08:52.