|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
[Ne ARIYORUM?] Farkli bir is BASVURUSU
[NE ARIYORUM?] + ORTAK (Bu maddi ortaklikta algilanabilir takim arkadasi olarakta her ikiside arayisimin icinde..) + TAKIM RUHU (Çalistigim firmalarda yada kisilerde olmasini bekledigim bir ozellik) + PROFESYONELLIK (Çalistigim firmalarda yada kisilerde olmasini bekledigim bir ozellik) + kurumsal (Çalistigim firmalarda olmasini bekledigim bir ozellik) + HEDEFLER (Çalistigim firmalarda yada kisilerde olmasini bekledigim bir ozellik) + KALİTE (Çalistigim firmalarda yada kisilerde olmasini bekledigim bir ozellik) + YONETIM KADEMESI (...) + LIDERLIK (...) + HEYECAN (....) [NE IS YAPARIM?] + Yönetim kademelerimde sorumluluk + Proje yönetimi + Proje Sunumu + Koordinasyon + Yeni projeler + Pazar payinin artirilmasi + Kurumsalliga gecis + Personel yönetimi ve gelisimi + Gorusmede diger bazi artilari sunacagim. [KiMLERLE?] + Sirketlerle + Kisilerle (Ekip) + freelance Gruplarla [NEREDE?] İZMİR deyim su an ailem burada ama Istanbul'DA olabilir zaten daha önce calismistim.. [NELER YAPTIM] + BU BILGILERI GORUSMEMIZDE VERMEK ISTERIM Kısaca özetlemem gerekirse uzun zamandir bu sektordeyim.Ve deyim yerindeyse internet alaninda zeminden yetistim.Bundan sonrada kariyerimi farkli sürdürmek istiyorum.Takdir edersiniz ki bu alanda gözardi edilmeyecek bir alan...Kişisel sebeblerim var tasarimi hobi olarak yapsamda devam etmeyi dusunmuyorum. Her türlü teklifi değerlendireceğim.İzmir ve İstanbul illeri icin gecerli. Maille iletisime gectiginiz takdirde telefon numaralari verilecektir.Buradan uygunsuz olabilir kanaatindeyim. MSN: ajansmedya@hotmail.com adresinden iletisim kurarsaniz sevinirim.Tesekkürler. SAYGILARIMLA ... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!