Zoque.Forum
»
Web Tasarımcı & Programcı Arıyoruz
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Web Tasarımcı & Programcı Arıyoruz
TERMİKEL Şirketler Grubu bünyesinde çalışacak Ankara'da oturan Photoshop ve FlashMX bilgisi ileri düzeyde, ASP, ASP.NET ya da PHP ile internet ve intranet uygulamalar geliştirebilecek arkadaşlar aramaktayız.
İrtibat için ; Engin CEYLAN Elektromed Ltd. Şti enginceylan@elektromed.com.tr 267 13 67 ------- Dahili : 1165 |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Web Tasarımcı & Programcı Arıyoruz
tartışmanın anlamsız olduğu aşikar. iş ile ilgilenmiyorsak, uzatmanın anlamı yok...
lütfen bunun bir işi ilanı olduğunu, ve iş ilişkilerinin ikili çerçevede değerlendirildiğini unutmayalım...
"oturduğum mahallenin yolları çamurluydu, boyalı ayakkabı giysem bile, o yollardan geçtikten sonra çamurlanmamaları mümkün değildi. hayatım da böyle." yılmaz güney http://www.sipidik.com Mesaj absconder tarafından 25.02.2005 (15:24) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
alan memnun satan memnun ilişkisi sonuçta, bu tür cevaplar geldiğinde baya gülüyorum.. yani ben kurşun kalemimi 1 trilyonada satmak isteyebilirim.. belkii kimse almaz ama sonuçta kimse bana neden bu fiyata satıyorsun diye soramaz..
bu da o tür bir ilişki, kurum arıyor, belki ayda 3 milyar veriyor, nereden biliyoruz? boşu boşuna konuya alakasız mesajlar geliyor.. kriterlere uygun olanlar başvurabilirler, bu kriterlere uygun olan da olabilir.. herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz.. yada şöyle söyleyeyim, biz yapamasakta yapan vardır.. //dipnot: buda konuyla alakasız oldu ama öncelikle bir forum okuyucusu olarak çok rahatsız oluyorum bu durumlardan..
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Aradığınız uygun kisiyi bulmanız boyle kısa bir zamanda cok guzel verdiginiz maas miktarıda guzel fakat keske bu isi daha profesyonel olarak yapıp kendi alanlarında daha uzman olan kisilerle calisabilseydiniz.
Aynı anda Photoshop'ta bir path islemi yaparken arada PHP kodu yazan ve flashta animasyonla ugrasıp o isi gerektigi zamanda yetistirmeye calisan bir insanın cok verimli olabilecegini dusunemiyorum acıkcası.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Arkadaşlarım,Canlarım,Dostlarım
Verdiğiniz "espri niteliğini taşıdığını düşündüğünüz " tepkilerle , konuyu açan kişiyi eleştirdiğinizin hatta küçümsediğinizin farkında değilsiniz baliba Alıntı:
Biraz daha dikkat etsek diyorum nasıl olur ![]() özeleştri : forumun yöneticileri bana sana'ne be kardeşim sen ne karışıyon derlersede, bu şekilde neden burnumu soktuğum için kendime kızarım ...Saygılarımla .onur
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
neden Onur 'cuğum ?
halkın artık "diline yerleşmiş" değil hakaret , küçük görme bile içermeyen bir sözle adamı eleştirmek mi foruma yada o firmaya zarar veriyor? ilanı fima adına vermişler. ben şahısım. Ben eleştririm, sorgularım. Gerekirse kinayede de yaparım. Her türlü kelime oyunua girerim. Onlar ise firma. isterse tınlamaz bile. tınlasaydı cevap yazardı. Hakaret yada küçük görme yok Onur. Eleştirme var. Hakaret yada saldırı boyutuna vardırmadıydsam, nasıl eleştriceğime kendim karar veririm. Ya birde kendine öz eleştri flan... Ya neden biz eleştriye ve eleştrilmeye açık değiliz ? Eleştirmeye sonuna kadar hakkın var Onur. Had aşılmadıkça da kimse sana bir şey diyemez.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!