|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Bursa'da Özel flash dersi verebilecek birini arıyorum..
Merhaba...Herkese iyi pazarlar.. Photoshop ile kendime göre vasatın üzerinde tasarımlar çıkarabiliyorum. Fakat flashla ilgili işleri başkalarına havale etmekten bıktım. Hayalimdeki flash kurguları kendim yapabilmek istiyorum. Bursada bu alanda iyi olan biri varsa özel ders almak istiyorum. Bursada bu konuda ders verebilecek tanıdığı olanlar da yazarlarsa sevinirim....
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Bursa'da Özel flash dersi verebilecek birini arıyorum..
@dialog ben bu tarz bir arkadaşı tanıyorum, bir aralar bizim firmada çalışmıştı, şu an freelance takılıyor,bir aralar Hazar eğitim dersanesinde flash dersleri verdi, flash konusunda çok çok iyidir, ama 1 ay içinde azerbaycana dönmek zorunda istersen bir ulaş, yardımcı olacaktır bu mail adresinden kendisine ulaşabilirsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Çok teşekkür ederim Tırsak Taci Kardeşim. Hazar bilgisayar kursu sahipleri ile iyi tanışıyorum. Verdiğin maile yazdım. Cevap bekliyorum.
Yine de başka birini bilen varsa buraya yazarsa sevinirim... İlgilenen arkadaşlara teşekklür ederim...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aslında bana sorarsan Istanbul'da bilgeadam'ın veya medyasoft'un kurslarına katılmanı tavsiye ederim. Çünkü bu sayede daha çok "kabul edilir" sertifikan olur. Bu sayede yaptığın işlerin yanında flash konusunda hem program hem action script tarafında belli bir seviyede olduğunu kanıtlamış olabilirsin. Hem de işi "kaynağından" öğrenmek daha iyi olur.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |