|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Web tasarımcı aranıyor
flash ve Dreamweaver bilen web tasarımcı arıyoruz. Full-time, part-time veya freelance olabilir. İşyeri Göztepe'dedir. Tel: 216 566 98 03 Faks: 216 566 10 93 GSM: 533 265 38 45 E: ebru@creathane.com |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Re: Web tasarımcı aranıyor
Alıntı:
![]() ayrıca sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum çünkü ben bi mail adresimi bile veremezken siz faksa kadar hepsini yazmışsınız. Ama tabi sizin konumunuz farklı! |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yahu burası işverenlerin ilanlarıyla dalga geçme mekanı mı? iyiniyetleriyle işi olmayan insanlara bir imkan sunuyorlar. ama zaten sizin işiniz var değil mi; geyik yapmak, kaldırım mühendisliği yapmak ve bilimum boş işler...
efendi gibi ilan veren zaten az oluyor, siz de bunları iyice caydırmak mı istiyorsunuz ne? yorumunuzu kendinize saklayın... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Cem Gencer haklı. Telefondan, faksa kadar vermek bu site kullanıcılarına güveni ve işin ciddiyetini gösterir.
flash ile tasarlayıp direk HTML'e atacak şekilde çalışsa da belki zaten photoshopta iyi bir tasarımcıları vardır. Yapacakları iş Photoshop kullanan tasarımcının yaptıklarınıda HTML'e çevirecek Dreamweaver kullanan ama flash site de yapan insan aramaktır. Ve bilmiyorum ne kadar objektif bir yorum ama ben Creathane'nin sitesini beğeniyorum. Siteyi eskiden gezmiştim ve hatırladığım kadarıyla işlerde iyiydi.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
almak istedikleri elamanın ne kadar bilmesini istediklerini birazda esprili bi dille söylemek istemiştim dalga geçme gibi bi niyetim yoktu. ayrıca ne işim var nede arıyorum çünkü öğrenciyim.
Ama hatalı olduğumun da farkındayım tabi şimdi tekrar okuyunca farkına vardım ve özür diliyorum ve benim niyetim medeni cesaretini tebrik etmekti. Zaten sonundada bir işkadını tarafından yollanmış bi mail olduğu için şizin konumunuz farklı demişim. Neyse mazeret bulmayalım. Bana ailem çocukken hata yaptığımda af dilemeyi öğretti; tekrar tekrar özür dilerim. |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
@bonusiso, BeLovED; üyelik sonrasi size gönderilen emailde belirtildigi üzere, üyelikleriniz deneme amacli aktif hale getirildi. forum icinde katilim ve tutumlarinizdan yola cikarak üye statüsü kazanacaksiniz, ya da kayitlariniz iptal edilecek. o yüzden bu emaili ve kullanici sözlesmesini yeniden okumanizi tavsiye ediyorum.
tesekkürler
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!