|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
[Ekip Arkadaşları Arıyoruz] Web Interface Coder
MagiClick Digital Solutions (www.MagiClick.com) Arayüz Geliştirme grubunda görev yapmak üzere web Arayüz Kodlama Uzmanları (web Interface Coder) aranmaktadır: Genel Nitelikler
BAŞVURU İÇİN
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: [Ekip Arkadaşları Arıyoruz] Web Interface Coder
Yaklaşık 3 aydır MagiClick'in web Arayüzü Geliştirme ekibinde yer alıyorum. İlanla ilgili aklınıza takılabilecek bir kaç şeyi belirtmek isterim...
Ofisimiz Rumelihisarı’nda, pek güzel manzaralı ayrıca kolay ulaşım imkanı olan bir yerde... Öğle yemeklerimizi hep birlikte yiyoruz, Yemekler ofisimize geliyor ve günlük besin ihtiyacımızı karşılıyor ![]() Haftanın 5 günü çalışıyoruz 9-18:30 gibi bir mesaimiz, 1 saatlik öğle tatilimiz mevcut. 2 Haftada bir Cumartesileri de 13-18:30 arası ofisteyiz. Cumartesi günleri çoğunlukla şirket içi eğitim toplantılarımız var ki, kendinizi geliştirmenizi teşvik ediyor oldukça yoğun bir şekilde. Şirket içi eğitimlere gerek bile duymadan, kendisini geliştiren, yeni yeni fikirler üreten insanları pek seviyoruz. İş ilanıyla ilgili olaraksa, şunu eklemeliyim ki, yeni projelerimizde web Standartlarını dikkate alıyoruz, dolayısıyla CSS ve XHTML aşinalığınızın olması çok büyük artı, ayrıca ActionScript'i de ClientSide kod olarak değerlendirdiğimizden, flash'ta sıfırdan bişi yapmayı bilmesenizde, ActionScript'ten anlıyor olmanız sizi 2 adım öne çıkartır. Ekibimizi bir bütün olarak gördüğümüzden, "Aa Nasıl yaptın bunu?" dediğinizde, oturup açıklıyoruz hemen. Katılacak arkadaşlardan da aynı yardımı bekliyoruz. Ücret konusunda ise tecrübeniz ve bilginiz ile doğru orantılı belirlenen bir sistem mevcut, şimdiden maaşınız şu kadar olacak arkadaşlar diyemiyorum o sebeple, ama kendinizi geliştirdiğiniz sürece hiçbirimizin mutsuz olmayacağını söyleyebiliyorum..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: [Ekip Arkadaşları Arıyoruz] Web Interface Coder
ihtiyacımız daha çok client side kodda, actionscript'i de kıvırsın istiyoruz
|
Zoque'a hoşgeldiniz!