|
|
#1 (permalink) |
|
Emlak sitesi için emlak arama sistemi yapacak kodcu aranıyor.
Elimde bir emlak şirketinin web tasarım işi var tasarım kısmını hallettim. Ama emlak arama kısmında zorlanıyorum. Komple bu kısmı yapacak ASP de kod yazabilen arkadas arıyorum. Bu site veya bundan sonraki web isleri icin paslayabiliirm.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Emlak sitesi için emlak arama sistemi yapacak kodcu aranıyor.
Selamlar,
Sen ozellikle ASP deyip belirtmisin gerci ama ben yine de belki sart degildir diye yazayim dedim. Halihazirda daha once iki ayri projede emlak sitesi icin PHP/MySQL ile arama ve icerik yonetim sistemi yazmistim. (biri şudur) Elindeki proje ya da su ana kadarki calisman ASP ile calismayi gerektirmiyorsa cagrina acigim. Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Emlak sitesi için emlak arama sistemi yapacak kodcu aranıyor.
emlak sitesi: www.emlaksite.com
ilanları türkçe giriyorsun.. sistem ilgilizce, almanca ve rusçasını oluşturuyor.. altyapısı arama motorlarına uyumlu.. falan filan.. liste böyle uzuyo.. ben de Istanbul'dan biri ile emlakçılar üzerine çalışmayı düşünüyordum.. bakarsın bundan sonra Istanbul ortağım sen olursun ![]() bi kaç şartım var konuşmamız gerekecek.. eğer ilgilenirsen mail atabilirsin: http://www.emlaksite.com/iletisim/%dcnsal_korkmaz.html
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
araniyor , kodcu , yapacak , sistemi , arama , sitesi , emlak |
|