|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ankara'da PHP bilen tasarımcı aranıyor
Ankara'da yeni açılan şirketimiz için PHP bilen web tasarımı yapabilen eleman aranıyor. Şartlar nelerdir? * Askerlik yapıp yapmaması önemli değildir, yakın zamanlı ( en az 1 yıl ) askere gitme sorunu olmaması yeterli. * Gün içi pazar günleri hariç 9 - 7 saatleri arasında çalışması öngörülmektedir. Özel durumlar belirtilebilir. * Tasarım konusunda başarılı, pratik zekaya sahip, çabuk öğrenebilir nitelikleri şarttır. * Olursa iyi olur fakat PHP uzmanı aramıyoruz. Standart query ler ile MySQL veri işleme yapabilen, PHP işleyiş yapısını kafasında oturtabilmiş kişiler iş için yeterlidir. Avantajları nedir? * Uzmanlık aranmamaktadır. Amatör seviyeyi aşmış, kurumsal iş yapabilir, akıl ve tavsiye almaktan gocunmayan insanlar kendilerini şirketimizde rahatlıkla geliştirebilirler. * Çok güncel fakat kimsenin tam olarak bilmediği arama motoru optimizasyonu konusunda hayat boyu işlerine yarayacak altın bilgiler kazanırlar. * Proje, yazılım ve tasarım alanında nitelik kazanırlar. * Samimi ve rahat çalışma ortamı. * Tasarımlar için boxedart, clipart.com gibi site üyeliklerimiz sayesinde hızlı template ve image temini yapabilirler. Özgün tasarım talebi çok nadiren istenebilir. * Düzgün maaş ödemesi alırlar, harcanan her extra emek ve hissedilen pozitif çalışma gücü prim olarak kendilerine geri dönerler. İletişim için guaj2005@gmail.com adresine email gönderiniz Ne yaptım, bunları yapabilirdim fakat yapmadım, artık bu işlerin tek başına bir yere kadar yapılabileceğini anladım güzel bir ekipte iyi paralar kazanmak ve büyümek istiyorum gibi başlıklar ile email lerinizi bekliyoruz. Kendilerini özellik bakımından eksik gören yetiştirmek isteyen ve işlerimizin azda olsa ucundan tutabileceğine inanan arkadaşlarda Ankara'da bizi bulabilir emekleri sömürülmeden freelancer veya part ücret karşılığı iş verebiliriz. Teşekkürler |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!