»
Web Tasarımcı aranıyor...
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Web Tasarımcı aranıyor...
Şirketimizin tasarım departmanında görev alacak, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, sonuç odaklı ve hızlı web tasarımcıları arıyoruz. • Yaratıcı, yenilikçi ve hızlı değişime her zaman açık, • Çok iyi derecede Photoshop, flash ve Dreamweaver programlarını kullanabilen, • İleri seviyede HTML ve CSS bilgisine sahip, • Tercihen Action script, JavaScript, XML, XSL konularına hakim, • Konusunda en az 1 yıl iş deneyimine sahip, • Askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Seçilecek aday, art direktör ve müşteri temsilcisi ile koordineli olarak, şirketimiz bünyesinde üretilen web siteleri için: • tasarımların uygulanması, • fikir üretme ve geliştirme, • yönetim ve periyodik bakım, • periyodik raporlama, çalışmalarını yapacaktır. adayların başvurularını careers@protondizayn.com 'a bekliyoruz. Lütfen CV'nizde önceki projelerinizi ve referanslarınızı belirtiniz. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Web Tasarımcı aranıyor...
analitik düşünüyorum;
bir web departmanı (!) kuruyorsunuz; ve normalde {profesyonel ve insani sartlarda} uc/dort kisiden olusmasi gereken bu departmanı, tek maaş prensibi'yle 'idare' etmeyi, maharet saniyorsunuz.. bol sans.. Mesaj La Haine tarafından 06.01.2006 (02:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
Hahaha süperdi valla. Yahu hadi diyelim bu süpermeni işe aldınız ve uygulamayı yaptırttınız ama periyodik bakım ve güncellemeleri, raporlamayı da aynı kişiye mi yaptırıyorsunuz? (öyle söylüyorsunuz)
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
bence gayet düzgün bir iş ilanı ve pozisyonu, hatta flash veya PHOSHOPtan biri çıkarılsa idi örnek ilanlardan birisi olurdu sanırım. anlayamadığım birşey mi var acaba ondan mı böyle düşünüyorum? "analitik düşünebilen" ayrı bir geyik mevzusu tabi
ona bende gülüyorum.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
logo tasarımları hoşuma gitti..
Birde http://www.protondizayn.com/searchengine.asp Arama Motoru Kayıt &Optimizasyon planı "Anahtar kelime başına ücret *" Böyle birşey varmıdır? Kelime başına ücret ne demek yaw ? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!