|
|
#1 (permalink) |
|
|
Young New Media ekibini büyütüyor!
Türkiye'nin ilk interaktif ajansı Young New Media (www.young.com.tr) ekibini büyütmek üzere yeni takım arkadaşları arıyor: - art direktör: web projelerinde tecrübeli, flash ve web teknolojilerine hakim, tasarım gücü yüksek, ekip liderliği yapabilecek - web tasarımcısı: görsel yönlendirmelerle web sitelerinin HTML uygulamaları, banner tasarımları ve güncellemeleri gibi çalışmaları ekip içerisinde yürütebilecek - proje yöneticisi: projelerin, müşteriden brief alınmasından, müşteriye teslimine kadarki tüm iç ve dış iletişimi sağlayıp, projeyi ve ekibi doğru ve verimli idare edebilecek, web projelerinde tecrübesi olan ve bizimle beşiktaş'taki ofisimizde tam zamanlı çalışmak isteyebilecek arkadaşların cv'lerini ve kendilerini tanıtan işlerden örneklerini kariyer@young.com.tr adresine göndermesini rica ediyoruz. kariyer@young.com.tr Young New Media (212) 259 79 95 - pbx |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Young New Media ekibini büyütüyor!
freelancer olarak çalışma şansımız varmı? (web tasarımcısı olarak)
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanıyorum Sony ile olan sorunlarını halletmişler, maddi durumlarını da tabi...
Hayırlı olsun. New Media dünyasına
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
ama içinde gizli bir çamur atma olayı varsa kabul edemem. herkesi iyi tanıyamaya rahatlıkla yetecek kadar bir süre young da çalıştım. crema, mynet, boyner, ve kanal D'yi içerden bilen birisi olarak, rahatlıkla hepsinden enaz 5 kat daha profesyonel bir anlayışın young'da var olduğunu söyleyebilirim.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!