|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İst
|
"Flash'ın hakkını verecek" çalışma arkadaşı arıyoruz.
flash Action script konusunda deneyimli bir çalışma arkadaşı arıyoruz. flash olayını bitirdim, flash ile yapılabilecek istenen her türlü uygulamayı (oyun, interaktif uygulama vs.) yapabilirim diyorsanız. cv@be2do.com adresine CV nizi referanslarınızla birlikte yollamanız rica olunur. be2do.com Muallim Naci Cad. Vapur iskelesi sok. 2/1 Ortaköy/Istanbul
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İst
|
Re: "Flash'ın hakkını verecek" çalışma arkadaşı arıyoruz.
mesajın alınmıstır. Belki o işe de el atıcak bi kac gonullu bulunur su hayatta
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
flash şu anda; mobil iletişimden, RIA geliştirmeye kadar bir çok alanda kendini kanıtladı. Bu işi hakkıyla yapabilmek hepsi üzerinde uzman olmak demektir.
Vardır böyle kişiler belki (gerçekten tanımak isterim böyle adamları) ama bir şirketin bu kişileri elinde tutması için geri çevrilemez bir ödeme yapması lazımdır kanaatimce. Bir motion design ekibinin yapabileceği herşeyi tek başlarına yapabilecek arkadaşlar, sizleri tanımak benim için bir onur olacaktır, çok ciddiyim...
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
sizlerle bi siteyi paylasmak istiyorum, www.tufat.com, Vbulletin kullananlara tanıdık gelebilir, FlashChat'in yapımcısı. Tabi ülkemizde bircok kişi null surum scriptler kullandıgı için, siteden haberleri bile yoktur. Herneyse sitede bircok flash yapımı scriptler var. Özellikle FlashBB dikkatimi çekti. Adamlar phpbb'nin flash versiyonunu yapmıslar, siteye goz atmanızda yarar var, etkiliyici seyler gorebilirsiniz.
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
ama flex2 ile ortamda ciddi sarsılma olabilir; flex, PHP gibi backend'de çalışan bir yazılım dili olduğundan birçok şeyi klasik actionscript ile, ama dinamik içerikle yapmak daha keyifli olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Flex2 gerçekten ortalığı sarsabilir cgencer'e katılıyorum bu konuda. Actionscript 3 destekli IDE miz flash 9 geldiğinde neler olacak asıl ben onu merak ediyorum
![]() Bu arada, e-creative'in aradığı gibi bir elemana piyasada hiçte hatırı sayılır rakamlar ödenmiyor.. Tecrübeyle sabittir ![]() Ha birde, flash profesyoneli olayında benim farklı bir görüşüm var bence; flash profesyoneli olmak bence sadece Actionscript'e hakim olmak, flash ile motion design ekiplerine ter döktürecek kadar güzel işler çıkartmak bir yana.. flash'ı kullanarak birşeyler yaratabilmek bence asıl profesyonel olan.. Yoksa eminimki bu forumdaki belli alanlarda profesyonel tüm arkadaşlar oturup Actionscript ile birşeyler çıkartabilir ortaya. Bu kadar konuştum bari profesyonel anlamda flash kullandığımı da söyliyeyim ki, sonra sen kimsinde konuşuyosun demesinler.. naçizane.. ![]() Saygılar.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
flash'ın hakkını verecek iş olsa çalışacak olan hazır zaten; mesele hakkıyla ve de keyifyle yapılacak, buram buram as kokabilen projeler oluşması... yoksa hakkıyla yapacak bir 'flasher', banner ve benzeri zımbırtılar yapmaktan kısa sürede işinden tiksinebilir hani.
bekliyoruz bakalım, nereye kadar. sonuçta as ile online para piyasaları verilerini ($/€ falan dill sadece, pariteler, grafikler falan da) avrupa'dan 2-3 saniyede bir alıp windows gibi bir arabirimde pencerelerde display eden bir araç başlamıştım yapmaya (bir banka için), çalıştığım şirket iflas etti, bize de para taktı, projenin elden gitmesyle kalmadı, üzerine birsürü de borcum kaldı içerde. şimdi böyle bir motivasyonla ne yapar insan? avrupa'da ya da amerikada bir flasher ayda en az 5000$ kazanabiliyor. hele üstüne bir de freelance iş yaparsa 7-8binlere çıkar bu rakam. burda 2000$ kazanırsanız öpüp başınıza koyun walla. ehh, getirisi böyle olan bir ortamda kim uzun soluklu projeler ya da deneysel çalışmalar yapar? sanırım bu, piyasada experimental başlığ ile anılan eğlenceli denemelerin yapılmasını da kısıtlıyor... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
ariyoruz , arkadasi , calisma , verecekquot , hakkini , quotflashin |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali |