Zoque.Forum
»
Web Projesi icin eleman ariyorum
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Gümüslük-Bodrum
|
Web Projesi icin eleman ariyorum
Matbaa islerine yönelik web bazli uygulamarda, fikir üretimi, tasarim ve programlama da birlikte calisacak,
Actionscript II, PHP ve SQL bilen yada cabuk ögrenecegine inanan genc arkadas ariyorum. Calisma yeri Istanbul Bagcilar daki Matbaacilar Sitesi Olacak. Ulasim konusunda yardim mümkün (Sirkeciden servis vs. gibi). |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Web Projesi icin eleman ariyorum
matbaa işlerine yönelikweb bazlı uygulamalardan kastınız nedir? 10 senedirbu pyiasadayım ve web bazlı uygulamalarda matbaa işlerine yönelik pek bir şeye rastlamadım da, merak ettiim
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Gümüslük-Bodrum
|
Re: Web Projesi icin eleman ariyorum
Sayin cgencer,
Yazar, Yayinci, Matbaa ve Okuyucu arasindaki iliskileri mümkün oldugunca web üzerinden düzenleyip götürebilecek bir portal hazirlamaya calisiyoruz. Sizin yaptiginiz islere baktim - cok güzelleri var ellerinize saglik. Daha fazla detay isterseniz SKYPE la görüsebiliriz. Tuna Ciner |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!